Simona Halep a ajuns in sferturile de finala la Indian Wells si Miami, iar urmatoarea competitie oficiala la care ar trebui sa ia parte este FedCup, acolo unde Romania va juca impotriva Germaniei, pe 16 si 17 aprilie, Cluj-Napoca. "Inca nu ne cunoastem suficient de bine, e nevoie sa imi spuna ce simte in anumite momente", a precizat Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei.

Simona Halep si Darren CahillFoto: OpenTenis.ro/ Neal Trousdale

"Comunic mult cu Simona in timpul meciurilor, ea apeleaza des la time-out-uri pentru ca are nevoie de sprijin. Inca nu ne cunoastem suficient de bine, astfel ca e nevoie sa imi spuna ce simte in anumite momente, astfel incat pe viitor sa stiu cum sa pregatim fiecare meci.

Dar este doar un lucru de moment, in curand nu o sa ma mai vedeti prea des pe teren in timpul meciurilor. In turneele de Grand Slam "coaching-ul" este interzis, astfel ca Simona trebuie sa invete sa isi rezolve singura problemele. Dar pentru a sti cum sa o ajut inaintea meciurilor trebuie sa inteleg ce simte in timpul lor", a explicat australianul, conform tennis.com, sustine Digisport.

Prima competitie WTA la care Simona va evolua dupa eliminarea de la Miami va fi turneul de la Sttutgart (se va disputa in perioada 18-24 aprilie).

De saptamana viitoare, Simona Halep va cobori pe locul 6 WTA