​Intr-un interviu pentru site-ul oficial al WTA, Simona Halep a precizat care sunt asteptarile de la sezonul de hard nord-american. "Nu am obiective, vreau doar sa ma calific la Singapore (n.r. locul unde se va desfasura Turneul Campionilor). Aflata pe numarul trei mondial, Simona va debuta miercuri la turneul de la Toronto.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre hardul american

"Nu am obiective, nu am asteptari de la mine, vreau doar sa obtin calificarea la Singapore in acest an, asa ca joc fara presiune si vreau sa vad cat de buna pot fi in acest sezon pe hard" - Simona Halep.

Despre pauza pe care a luat-o dupa Wimbledon

"M-a ajutat sa am o pauza lunga acasa, am avut nevoie de ea, pentru ca am fost putin obosita. Pot spune ca am avut rezultate slabe pe zgura si pe iarba, dar m-am antrenat din greu acasa si vreau doar sa regasesc modalitatea de a lupta pentru fiecare minge, pentru victorie" - Simona Halep.

Ii place sa joace in Canada

"Imi place mult aici pentru ca mereu vin multi romani sa ma sustina, chiar si la antrenamente. Am jucat bine in trecut, turneul este frumos, terenul central este extraordinar, asa ca abia astept sa incep competitia, de fapt sa joc primul meci, care o sa fie unul de dublu" - Simona Halep.

In turul doi al competitiei, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Caroline Garcia si Jelena Jankovic.

Simona Halep este cap de serie numarul doi la "Rogers Cup" de la Toronto, dupa retragerea Mariei Sharapova. Competitia canadiana face parte din categoria "Premier 5".