Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de Serena Williams (6-3, 6-0), iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei."Felicitari, Serena! Esti cea mai buna si vei termina inca o data anul pe locul unu", a precizat Halep.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine toata saptamana. Serena, vreau sa te felicit pentru ca esti cea mai buna si pentru ca ai terminat anul pe primul loc. Le multumesc prietenilor, familiei si tuturor celor care m-au sustinut", a declarat Simona Halep.

Simona Halep nu a putut reedita in fata Serenei Williams evolutia fantastica din faza grupelor, jucatoarea noastra fiind coplesita de adversara in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Usor tematoare in fata gandului ca ar putea sa o invinga de doua ori in doar cateva zile pe Serena, Halep nu a putut fi agresiva, a gresit mult chiar si cu backhandul, a avut picioarele "grele", iar Williams a castigat lejer in doua seturi, scor 6-3, 6-0 (dupa o ora si noua minute).