Simona Halep a reusit sa se califice in sferturile Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe Jelena Jankovic. "Am incredere ca poate castiga la Melbourne", a precizat Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP.

Simona HalepFoto: australianopen.com

"E un rezultat bun, trebuie sa continue la fel acum. Daca o sa aiba un sezon precum cel anterior, atunci e posibil sa ramana constant in primele 10 in acest an. Cand va castiga un turneu de Mare Slam atunci va capata o mai mare incredere in propriile forte. Am incredere ca poate castiga Australian Open" - Ilie Nastase la Sport.ro.

Simona, laudata de George Cosac

"Este o performanta de exceptie. A fost un meci cu presiune, cu siguranta va avea o partida foarte dificila impotriva lui Cibulkova. Chiar daca slovaca este in clasament sub Simona, va avea un meci dificil, sigur. Simona este capabila de performante deosebite, cred ca porneste cu un usor avantaj, dar nu va avea viata usoara.

Chiar daca nu va lua titlul anul acesta, cu siguranta intr-un an sau doi, cand va fi mai puternica din punct de vedere fizic, vor aparea si rezultatele de exceptie" - George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, la Dolcesport.