A jucat din nou la un nivel înalt, fiind de departe liderul din teren al echipei României. Cristina Neagu a vorbit despre înfrângerea la limită cu Muntenegru (26-27), dar și despre meciul crucial cu Ungaria. "Am încredere că ne vom impune contra Ungariei", a spus cea mai bună handbalistă a lumii în 2018.

HotNews.roFoto: Hotnews

CM Handbal (f): România vs Muntenegru 26-27/ Minutele de rătăcire

Ce a zis Cristina Neagu

"A fost un meci cu multe momente bune și mai puțin bune. În final, Muntenegru a câștigat; victoria a fost obținută la limită în acest meci. Nu sunt multe de spus, sunt mândră de echipa mea, ne-am luptat foarte bine. Jucăm din ce în ce mai bine, iar acum toată concentrarea va fi pe meciul cu Ungaria de vineri.

Trebuie să câștigăm pentru a ne califica în grupele principale. Nu am urmărit foarte mult meciurile lor, însă am încredere că ne vom impune" - Cristina Neagu, citată de Gsp.ro.

Crina Pintea și lucrurile pozitive

"Vreau să îmi felicit colegele și să spun că am arătat altfel decât zilele trecute. A fost un meci foarte dificil. Așa este în sport, unii câștigă și alții pierd. Am simțit că toate colegele au luptat până la ultima picătură de energie. Fiecare dintre noi a văzut că poate mult mai mult decât s-a întâmplat în zilele trecute.

Îmi doresc din toată inima să rămânem la fel, cu atitudine. Trebuie să luăm toate lucrurile pozitive din meciul acesta și să câștigăm următorul joc cu Ungaria" - Crina Pintea, imediat după meci, citată de Gsp.ro.

S-au disputat miercuri în Grupa C:

Kazahstan - Spania 16-43

Muntenegru - România 27-26

Ungaria - Senegal (de la ora 12:00)

Clasamentul în timp real:

1 Spania 8 puncte (132-77)/ calificată

2 Muntenegru 8 (111-96)/ calificată

3 România 4 (93-102)

4 Ungaria 2 (88-69)

5 Senegal 0 (69-87)

6 Kazahstan 0 (72-134).

*Primele trei clasate se vor califica în Grupele Principale ale CM.

A mai rămas de disputat pentru tricolore:

6 decembrie, ora 12:00, România vs Ungaria / Yatsushiro General Gymnasium, Yatsushiro

Aici poți citi o amplă prezentare a CM de handbal feminin din Japonia.