Handbalista din Muntenegru Itana Grbic a semnat un contract valabil până în vara anului 2021 cu CSM Bucureşti, a anunţat gruparea din Capitală, potrivit News.ro.

Itana GrbicFoto: csmbucuresti.ro

În vârstă de 22 de ani, ea evoluează pe postul de extremă stângă şi vine de la Buducnost Podgorica, formaţie pentru care a evoluat în 12 partide ale Ligii Campionilor în actuala ediţie şi a înscris de 34 de ori.

Itana Grabic a jucat în handbalul ”mare” la Vardar Skopje, în Macedonia, echipă cu care a cucerit titlul în competiţia internă şi a ocupat locul trei în Liga Campionilor, în 2015. După cele două sezoane la Vardar, Itana a mers la Buducnost.

În ultimii ani, noua achiziţie a ”tigroaicelor” este o prezenţă constantă la naţionala ţării sale, pentru care a bifat 38 de selecţii şi a marcat 41 de goluri.

Itana Grbic este a noua jucătoare pe care Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti a adus-o pentru sezonul viitor. În urmă cu ceva timp s-au oficializat transferurile româncelor Crina Pintea, Laura Chiper, Denisa Dedu, Gabriela Perianu, dar şi cele ale unor jucătoare străine de top mondial, precum Nora Mork, Carmen Martin, Linnea Torstensson şi Andrea Klikovac.

În plus, CSM Bucureşti a prelungit contactele a trei dintre handbalistele de bază ale echipei, căpitanul Iulia Curea, pivotul Dragana Cvijic şi centrul Elizabeth Omoregie.