Un sportiv aradean in varsta de 23 de ani, Alex Baltean, membru al unei echipe locale de polo, este internat in coma la un spital din Timisoara, dupa ce ar fi avut o altercatie cu un politist, intr-un club din centrul Aradului, mai multi martori fiind audiati de procurori.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad audiaza, sambata, mai multe persoane care ar fi fost martore la o altercatie care a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un local din centrul municipiului Arad, dar si in afara acestuia, si in urma careia un sportiv a fost ranit grav la cap, fiind in coma, transmite Mediafax.

Conform surselor citate, Alex Baltean, membru al unei echipe locale de polo si instructor de inot la un club de sport, ar fi avut o altercatie cu un politist de la Politia Rutiera Arad. Cei doi s-ar fi batut intr-un local din Piata Avram Iancu, iar altercatia ar fi continuat si afara.

Sportivul a suferit o fractura craniana si a fost transportat la Spitalul Judetean Arad, de unde a fost transferat imediat, in stare de coma, la un spital din Timisoara.

Reprezentantii Politiei Judetene Arad, contactati de agentia de presa citata, au refuzat sa ofere informatii cu privire la caz, spunand doar ca este de competenta procurorilor.

Anchetatorii vor verifica imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video al localului in care a avut loc incidentul, pentru a stabili care sunt persoanele implicate.