FCSB are parte de un sezon fantastic, fiind în prezent liderul detașat al SuperLigii României. În ceea ce privește lotul pe care îl are la dispoziție, vicecampioana a primit o veste neașteptată.

Alexandru PanteaFoto: Alexandra Fechete / imago sportfotodienst / Profimedia

Alexandru Pantea este suspect de ruptură de ligamente încrucișate și poate rata restul sezonului

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Pantea este unul dintre fotbaliștii pe care Elias Charalambous îi folosește pentru a respecta regula U21.

Potrivit Digi Sport, gruparea roș-albastră ar fi primit o veste foarte proastă și anume faptul că Pantea s-a accidentat și este suspect de ruptură de ligamente încrucișate.

Asta înseamnă că fundașul dreapta nu ar mai evolua în acest sezon, situație care o încurcă rău pe vicecampioana României.

FCSB trebuie să apeleze la Eduard Radaslavescu sau la Octavian Popescu pentru respectarea regulii U21, jucători care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în actuala stagiune.

„Accidentarea lui Pantea este mai importanta decât prezența lui Coman sau Olaru. Nu ai ce să faci, doar să iasă Băluță. Nu știu cine să joace în locul lui Pantea. De asta e bine ca lotul să fie ok la începutul sezonului. Nu știu cine să iasă.

Coman? Unde să joace Tavi Popescu? Băluță este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB. Nu ai altă variantă. E un moment dificil. Dacă-l scoți din poziția aia pe Florinel Coman, l-ai distrus din nou, iar pe Șut și Olaru nu-i poți să-i scoți, sunt forță la mijlocul terenului.

bine să fii pregătit, FCSB a neglijat problema asta cu regula U21. Nu poți să pleci la luptă cu doar trei jucători U21, trebuie să ai cel puțin șase. Aici, FCSB a comis-o.” - a transmis Florin Prunea, potrivit Prosport.

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB 54 puncte

2. Rapid București 48

3. CFR Cluj 42

4. Universitatea Craiova 38

5. Farul Constanța 37

6. Petrolul Ploiești 35

7. FC Hermannstadt 34

8. Sepsi Sf. Gheorghe 33

9. Universitatea Cluj 33

10. Oțelul Galați 31

11. UTA Arad 31

12. U Craiova 1948 30

13. Poli Iași 28

14. FC Voluntari 27

15. FC Botoșani 19

16. Dinamo București 19.