Farul Constanța este departe de echipa care cucerea titlul în sezonul precedent în SuperLiga României. Formația pregătită de Gică Hagi a fost învinsă pe teren propriu de Dinamo (2-0) și tremură pentru un loc de play-off.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța are emoții pentru un loc de play-off

Dinamo a produs surpriza etapei în SuperLiga României și s-a impus pe terenul campioanei en-titre cu scorul de 2-0.

Aflată pe ultimul loc în clasament, Dinamo și-a surprins adversara, iar la finalul partidei, Hagi a explicat unde au greșit elevii săi.

„Sunt multe de zis la cald. Hai să luăm prima repriză, O singură fază, gol. A fost o fază ușoară. Le-am spus jucătorilor că Dinamo este periculoasă la faze fixe, că sunt agresivi. În prima repriză nu am înțeles ce jucăm. Trebuie să ai viteză de gândire, de mișcare. Ultima e tehnica.

Am fost lenți, previzibili. Nici colectiv n-am jucat bine. Cu siguranță o să văd ce trebuie făcut. Nu putem merge în direcția asta. Este o seară grea, dar mergem înainte. Mai avem meciuri și trebuie să dovedim că suntem buni. Meciurile le câștigă o echipă. Lucrurile trebuie făcute de toți, împreună.” - au fost concluziile trase de Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Mai mult decât atât, Hagi a transmis și care a fost singurul jucător din echipa sa pe care l-a remarcat și felicitat.

„Pe mine un singur jucător m-a mulțumit, de 37 de ani. L-am felicitat (n.r, pe Ionuț Larie), el chiar m-a mulțumit. Tot ce a făcut a făcut foarte bine. A dat viteză, a pasat, a recuperat, Restul au rămas datori.”

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB 54 puncte

2. Rapid București 45

3. CFR Cluj 42

4. Universitatea Craiova 38

5. Farul Constanța 37

6. FC Hermannstadt 34

7. Sepsi Sf. Gheorghe 33

8. Universitatea Cluj 33

9. Petrolul Ploiești 32

10. Oțelul Galați 31

11. UTA Arad 31

12. U Craiova 1948 30

13. FC Voluntari 27

14. Poli Iași 27

15. FC Botoșani 19

16. Dinamo București 19.