​FCSB și Farul s-au întâlnit luni pe Arena Națională din București (1-1), în derby-ul etapei cu numărul 24 din SuperLiga României, iar patronul grupării roș-albastre a transmis ce jucător a remarcat de la campioana en-titre.

Louis MunteanuFoto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

>> Comisia Centrală a Arbitrilor, prima decizie după ce Farului i-a fost anulat eronat un gol în meciul cu FCSB

>> Gică Hagi acuză arbitrajul după remiza cu FCSB: „E inacceptabil! Scuzați-mă”

Louis Munteanu, remarcatul lui Gigi Becali de la Farul

FCSB și Farul Constanța și-au împărțit punctele în ultimul meci al etapei cu numărul 24 din SuperLiga României.

Louis Munteanu a fost titular în echipa lui Gică Hagi și a avut un gol anulat la scorul de 1-0 pentru FCSB.

Patronul vicecampioanei României a fost încântat de prestația acestuia și a transmis că ar lua în calcul să îl transfere, ținând cont de faptul că formația antrenată de Elias Charalambous urmează să se despartă de Andrea Compagno.

În prezent, Munteanu este împrumutat de Farul Constanța, așa că FCSB-ul va trebui să negocieze cu Fiorentina pentru transferul său.

„Louis Munteanu, nu îmi spuneţi voi mie de el… L-am sunat pe Gică Hagi în urmă cu două săptămâni, nu mi-a răspuns. Atunci când a ratat ocaziile alea multe, cu cine era? Cu Craiova.

Am vrut să îl iau pe Munteanu şi voiam să îi propun lui Gică Hagi. Acum, să vedem, dacă Gică e în play-off, poate mi-l lasă. Eu nu pot să fac ceva cu Louis Munteanu fără aprobarea lui Gică.

Ăla este al lui, chiar dacă e al Fiorentinei. Nu pot să fac nişte negocieri fără aprobarea lui Gică Hagi. Sunt nişte legi nescrise. Mie îmi place de el, dar trebuie să vorbesc cu Gică dacă vrea el.

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: «Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut». Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult.

Cred că vreun milion. Dacă vin eu, costă 2 milioane imediat. O să mai vedem. Cu campionatul nu mai am probleme. O să-l iau dacă vrea Gică.” - a transmis finanțatorul FCSB-ului, potrivit Fanatik.

Cinci goluri a marcat în acest sezon Louis Munteanu pentru cei de la Farul Constanța.

1.5 milioane de euro este cota de piață a acestuia.