Farul Constanța a salvat în prelungiri o remiză pe terenul celor de la FCSB, scor 1-1, dar Gheorghe Hagi reclamă mai multe faze de arbitraj în care crede că s-a greșit în defavoarea echipei sale.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

>> VIDEO SuperLiga: FCSB, primele puncte pierdute în acest an – Remiză în fața campioanei

Gheorghe Hagi și fazele controversate din partida FCSB vs Farul

Campioana României a reclamat faza la care Louis Munteanu a marcat, iar arbitrajul VAR a anulat reușita după ce a trasat liniile care nu lămuresc situația.

La finalul partidei cu FCSB, Gică Hagi a vorbit în special despre cele două situații în care jucătorii săi au solicitat penalti, dar au primit cartonașe galbene pentru simulare.

„Ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. Văd că toată lumea țipă, toată lumea face pe la televizor nu știu ce. Am văzut azi niște lucruri care cred eu că sunt... Nu știu dacă nu cumva n-am văzut bine. Să-i dai galben lui Louis, când eu cred că l-a atins...

După să ai gol valabil cu fundașul advers în careu și al meu în afară, cum să tragi liniile așa? Scuzați-mă, cum poate să fie în fața lui? Eu nu pot să-mi explic, e incredibil! După încă un gol, încă nu știu ce.

La faza cu Louis nu s-a dat nicio reluare, nimic. A mers totul înainte. Fiecare vede în felul lui, dar eu cred că trebuie să muncim, totul e greu la fotbal. Sperăm să avem puterea să ne luptăm cu de toate și cu toți ca să rămânem acolo. Dacă putem, dacă nu...

Mai mult nu vreau să comentez. Prima repriză, tac din gură, ok, echipa n-a făcut nimic. Dar din minutul 55 cred că meritam să marcăm cel puțin două goluri. Dar asta e, mergem cu acest punct acasă și cu tot ce s-a întâmplat.

Dacă ăla e ofsaid... E inacceptabil! Scuzați-mă. Și nu voia să dea nici penalty, care a fost clar. E același gol ca cel cu Voluntariul, dat în 10 secunde. A trebuit să-i zic că e penalty, s-a văzut clar.

La Grameni ce-a fost? Dați faza asta la televizor! Ăla nu e penalty? Scuzați-mă! Toți ai mei au simulat? Cum să nu fii surprins? Dar asta e, mergem înainte. Asta nu înseamnă că stau și acuz, am zis și eu cum a zis toată lumea la televizor, că văd că s-a început.

Mai ales că au fost trei faze. Clare! Daca nu, aș tăcea din gură, mai ales că FCSB a jucat bine. Din păcate, ce clădim ieri cade azi și după o iei de la capăt” – a declarat Gică Hagi, conform DigiSport.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 51 puncte

2. CFR Cluj 42

3. Rapid București 42

4. Universitatea Craiova 37

5. Farul Constanța 37

6. Sepsi Sf. Gheorghe 33

7. FC Hermannstadt 33

8. Universitatea Cluj 32

9. Petrolul Ploiești 31

10. U Craiova 1948 30

11. UTA Arad 30

12. Oțelul Galați 28

13. FC Voluntari 26

14. Poli Iași 26

15. FC Botoșani 18

16. Dinamo București 16.