Adrian Mutu a venit să cucerească titlul alături de CFR Cluj, însă antrenorul român își dorește în continuare jucători pentru a avea dubluri pe toate posturile. „Briliantul” și-a îndreptat atenția către un jucător pe care l-a antrenat la Rapid.

Alexandru AlbuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alexandru Albu este așteptat de Mutu la CFR Cluj

CFR Cluj și Rapid sunt principalele contracandidate ale FCSB-ului în lupta la titlu în acest sezon, iar ardelenii au schimbat deja antrenorul după ce l-au demis pe Andrea Mandorlini.

Rămas liber de contract după despărțirea de Neftci Baku, Adrian Mutu este alesul lui Neluțu Varga, iar fostul antrenor al Rapidului își dorește titlul alături de formația din Gruia.

Ardelenii au câștigat primele două partide cu Mutu pe bancă, însă tehnicianul nu este mulțumit pe deplin de lotul pe care îl are la dispoziție.

Potrivit iamsport, Mutu și-l dorește pe Alexandru Albu, jucător cu care a lucrat în perioada când a pregătit-o pe Rapid.

În vârstă de 30 de ani, Albu are 22 de apariții și o pasă de gol în actuala ediție a SuperLigii României și a mai fost curtat în această iarnă de Hapoel Beer Sheva. Giuleștenii nu au ajuns la un consens pentru cedarea jucătorului, astfel că plecarea sa la CFR Cluj este posibilă.

Cotat la un milion de euro, Albu a mai jucat la Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Academica Clinceni și UTA Arad.

239 de meciuri are Alexandru Albu în SuperLiga.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 50 puncte

2. CFR Cluj 42

3. Rapid București 42

4. Universitatea Craiova 37

5. Farul Constanța 36

6. Sepsi Sf. Gheorghe 33

7. FC Hermannstadt 32

8. Universitatea Cluj 32

9. Petrolul Ploiești 31

10. U Craiova 1948 30

11. UTA Arad 30

12. Oțelul Galați 28

13. Poli Iași 26

14. FC Voluntari 25

15. FC Botoșani 18

16. Dinamo București 16.