Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 3-1 disputa cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă gazdele au fost vehemente la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs.

Istvan KovacsFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Conducerea lui Sepsi, vehementă la adresa lui Istvan Kovacs

Meciul dintre Sepsi și Universitatea Craiova nu a fost lipsit de momente controversate, iar covăsnenii consideră că au fost dezavantajați grav de deciziile lui Istvan Kovacs.

Dacă antrenorul lui Sepsi a fost mai reținut în ceea ce privește deciziile luate de Istvan Kovacs, Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, a fost extrem de vehement la adresa centralului din Carei.

„Sincer, și noi am fost slabi în repriza a doua, dar pot să zic că arbitrajul a fost penibil. Nu slab, penibil!

Cartonaș roșu la Silva în prima repriză, apoi înainte de primul lor gol a fost fault pentru noi. În repriza a doua, la faza cu Markovic, nici nu s-a uitat, a dat penalty direct, n-a văzut că Markovic a simulat. Trebuia să dea 'galben', nu s-a dat.

Domnul Kovacs a fost depășit total după acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el. Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1.

Este prea arogant, credeți-mă! Nu știu de ce, nu știu ce-i cu aroganța astaa lui, toată lumea spune că este arogant, numai domnul Vassaras și ceilalți nu văd.

Omul crede că este cel mai bun arbitru, dar s-a văzut și la meciul de astăzi... Multe, multe greșeli, a enervat pe toată lumea. Și a fost un meci frumos, dar în care a enervat pe toată lumea.

Acolo, în prima repriză, dacă-i dă al doilea cartonaș galben lui Silva, vorbim despre alt meci. Dar domnul Kovacs s-a speriat și a fluierat prima repriză.

Noi ce câștigăm dacă va fi reținut de la delegări? Am pierdut trei puncte foarte mari în lupta pentru play-off. Mi se pare penibil. Credeți-mă, a fost un arbitraj penibil!” - a declarat acesta, potrivit GSP.

Clasament SuperLiga

1. FCSB 50 puncte

2. CFR Cluj 42

3. Rapid București 42

4. Universitatea Craiova 37

5. Farul Constanța 36

6. Sepsi Sf. Gheorghe 33

7. FC Hermannstadt 32

8. Universitatea Cluj 32

9. Petrolul Ploiești 31

10. U Craiova 1948 30

11. UTA Arad 30

12. Oțelul Galați 28

13. Poli Iași 26

14. FC Voluntari 25

15. FC Botoșani 18

16. Dinamo București 16.