Universitatea Craiova l-a prezentat joi pe internaționalul finlandez Pyry Soiri, primul transfer din această iarnă. Fotbalistul era liber de contract după despărțirea de HJK Helsinki.

Jucătorii Universității CraiovaFoto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Pyry Soiri, nerăbdător să evolueze pentru Universitatea Craiova

Internațional cu 43 de selecții în naționala Finlandei, Pyry Soiri evoluează pe postul de fundaș dreapta și vine în Bănie liber de contract.

Soiri a semnat un contract valabil doi ani și jumătate și este evaluat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

În cadrul unui prim interviu, jucătorul care poate evolua în ambele benzi s-a declarat recunoscător pentru încrederea conducătorilor olteni și anunță că abia așteaptă să evolueze pentru Universitatea.

„Sunt încântat să anunță că am semnat cu Universitatea Craiova. Această oportunitate marchează o etapă importantă din cariera mea și sunt profund recunoscător pentru încrederea pusă în mine. Aștept cu nerăbdare să port tricoul Craiovei și să contribui la succesul echipei.

Pasiunea și dedicarea suporterilor Craiovei sunt renumite și sunt nerăbdător experimentez incredibila atmosferă de la meciurile noastre.

Împreună, sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate și momente memorabile. Mulțumesc tuturor de la Universitatea Craiova pentru primire și pentru cum m-au primit în această minunată familie” – a declarat Pyry Soiri, pentru Fanatik.