Dinamo București va primi luni vizita Universității Craiova pe stadionul Arcul de Triumf, în prima etapă a noului sezon din SuperLiga României. Eugen Neagoe, antrenorul oltenilor, a avut un avertisment pentru băieții săi înaintea meciului.

Eugen NeagoeFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Universitatea Craiova înfruntă Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf

Meciul dintre Dinamo București și Universitatea Craiova se va disputa cu casa închisă pe stadionul Arcul de Triumf.

La conferința de presă dinaintea partidei contra „câinilor”, Eugen Neagoe, tehnicianul oltenilor, a vorbit despre meciul cu Dinamo, precizând că se așteaptă la un duel dificil.

„Dintotdeauna a fost un derby, cum toate jocurile cu Dinamo au avut un grad ridicat de risc, nu doar pe teren, ci și în afara stadionului. A fost o rivalitate mai mare a nostră împotriva celor de la Dinamo, în comparație și cu FCSB. Asta am simțit ca jucător și antrenor.

Avem entuziasm, suntem pregătiți și ne dorim să avem un an reușit din toate punctele de vedere, iar aici mă refer la obiective. De ani de zile, Universitatea Craiova își dorește să câștige campionatul, sigur nu vom neglija nici Cupa României.

Am reușit să câștig Cupa de două ori ca jucător, o dată campionatul. Universitatea Craiova a câștigat de două ori eventul în istorie, o dată în 1981 și în 1991 cu generația noastră. Același lucru aș vrea să îl facem și acum, Alex și colegii lui în postura de jucător, iar eu ca antrenor, mi-aș dori din suflet.

Avem speranțe că ne putem îndeplini obiectivele, nu vreau să folosesc cuvinte mari, nu pot să promit decât că vom face tot ce depinde de noi să devenim mai buni, mai puternici.

Dacă în campionatul recent încheiat scoatem meciul cu Sepsi când am avut o evoluție modestă, cred că în play-off am fost echipa care a practicat cel mai bun fotbal.

Sper ca șansa să fie de partea nostră, așa cum ne-a ocolit în această primăvară. Avem speranțe mari, este o partidă dificilă, chiar dacă întâlnim o nou-promovată.

Dinamo va rămâne Dinamo, este o echipă periculoasă cu jucători care își doresc să câștige, să porți tricoul lui Dinamo este o presiune mare.

Sunt convins că jucătorii noștri vor fi concentrați la ora jocului, vor intra cu atitudinea corectă. Rezultatele vin și în urma jocului prestat, dar îmi doresc să practicăm un fotbal frumos și să revenim la Craiova cu cele trei puncte, avem potențial.” - a transmis Eugen Neagoe, potrivit Digi Sport.

Programul Etapei I din SuperLigă, sezonul 2023-2024

Vineri, 14 iulie

Oțelul Galați – UTA Arad 1-1

FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0

Sâmbătă, 15 iulie

Ora 18:30 / FC Hermannstadt – Farul Constanța

Ora 21:30 / CFR 1907 Cluj - Politehnica Iași

Duminică, 16 iulie

Ora 18:30 / Petrolul Ploiești - Universitatea Cluj

Ora 21:30 / FC U Craiova 1948 - FCSB

Luni, 17 iulie

Ora 18:30 / FC Voluntari – FC Botoșani

Ora 21:30 / Dinamo -Universitatea Craiova