CFR Cluj a oficializat joi despărțirea de Dan Petrescu, la capătul unui sezon în care echipa a terminat abia pe locul al treilea, după cinci titluri consecutive în SuperLigă.

Cristiano BergodiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Bergodi și Andrea Mandorlini, doriți de CFR Cluj

Întrucât reunirea echipei în vederea noului sezon va avea loc săptămâna viitoare, conducătorii clubului se grăbesc să numească noul tehnician.

Ardelenii au demarat deja discuțiile cu italianul Cristiano Bergodi, aflat la final de contract cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dacă discuțiile nu vor ajunge la un numitor comun, un alt italian ar putea ajunge în Gruia, Andrea Mandorlini.

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a recunoscut discuțiile cu Bergodi, dar a refuzat să vorbească despre Madorlini.

„Am început să lucrăm intens de astăzi. Întrebări am pus, dar nu s-a trimis absolut nicio propunere contractuală atât timp cât l-am avut pe Petrescu sub contract. Ar fi fost o lipsă de respect.

`Dacă ar fi să plece Petrescu, ai fi de acord să purtăm o discuție în eventualitatea unei posibile colaborări?` Unii au zis nu, alții da. Unul dintre ei este Bergodi. Nu are importanță ce a zis, începând de astăzi căutăm antrenor, avem mai multe variante.

Nu am început cu Bergodi. Au fost mulți antrenori ca și transferați la CFR Cluj, cel mai simpatic a fost domnul Boloni, chiar nu vorbisem cu el. Asta nu înseamnă că numele prezentate în presă nu sunt de valoare, toți sunt.

De al doilea nu pot vorbi. Nu discut (n.r. despre Mandorlini), nu pronunț nume și nici nu vreau să mă duc în direcția greșită” – a anunțat Cristi Balaj, conform DigiSport.

Ambii antrenori au mai pregătit formația clujeană, Cristiano Bergodi între 2006-2007, iar Andrea Madorlini din noiembrie 2009 până în septembrie 2010.