Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, încheiată cu scorul de 1-1, după ce sistemul VAR a anulat un cartonaș roșu pentru olteni și a validat un gol suspect de ofsaid.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu acuză grav arbitrajul, după deciziile la limită judecate în favoarea Universității Craiova

CFR Cluj a pierdut orice șansă la titlu după remiza din Gruia, având cu șapte puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța, cu trei etape înainte de finalul play-off-ului SuperLigii.

Pe lângă cele două faze analizate de VAR, ardelenii au mai solicitat două lovituri de la 11 metri, neacordate de arbitrul Radu Petrescu.

La finalul partidei, antrenorul Dan Petrescu a fost extrem de nervos, părăsind interviul după ce și-a manifestat furia față de arbitrajul din play-off.

„Ce să mai spun, nu mai spun nimic. Șapte din șapte, ne-au ciuruit, ne-au curățat, bravo lor. Nu am mai văzut așa ceva în istoria fotbalului. Șapte din șapte? Toate deciziile VAR, șapte din șapte, împotriva lui CFR?

A dat roșu, nu mai e roșu, a dat penalty la Constanța, nu mai e penalty, a dat gol Maglica, nu e gol, azi e gol. Are Birligea penalty, nu mai e. Penalty clar la Morais, nu dă. Păi ce facem domnilor? Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, o să vedem ce vor face echipele în Europa.

Eu nu mai înțeleg nimic. Nu contează cum jucăm, slab, bine, dă la VAR ce e al meu. Nu vii și faci arbitrajul pe care l-a făcut băiatul ăsta azi. A fost anti CFR. Ăsta e arbitraj? Așa se arbitrează? Ce să mai vorbim de fotbal, nu are rost să mai vorbesc de fotbal, e istorie. Gata, nu mai am ce să zic” – a declarat Dan Petrescu, conform DigiSport.

Etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii

Farul – Rapid 7-2

CFR Cluj – Univeristatea Craiova 1-1

FCSB – Sepsi / Luni 21:00

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul Constanța – 46 p / 7 j

2. FCSB – 40 p / 6 j

3. CFR Cluj – 39 p / 7 j

4. Universitatea Craiova – 36 p / 7 j

5. Rapid – 34 p / 7 j

6. Sepsi – 25 p / 6 j