Andrea Compagno are parte de un început de an fantastic. Atacantul celor de la FCSB a fost inclus de Roberto Mancini pe lista preliminară a jucătorilor selecționați la echipa națională de fotbal a Italiei, iar „El Matador” a oferit și o primă reacție.

Andrea CompagnoFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Publicația Goal.com, reacție cu privire la convocarea primită de atacantul din SuperLiga

Andrea Compagno a atras atenția presei din străinătate după ce a fost inclus de Roberto Mancini pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu Anglia și Malta.

Atacantul celor de la FCSB a punctat de 16 ori în actuala stagiune pentru echipa roș-albastră, iar italianul a vorbit puțin despre momentul unic din cariera sa pentru tuttomercatoweb.

„Eram la o răscruce. Copil fiind când joci fotbal visezi la Serie A. Ei bine, mergând în România m-am gândit că în străinătate se pot deschide noi scenarii frumoase, imprevizibile.

Am făcut un pariu și a mers așa cum am visat. Anul acesta m-a cumpărat FCSB. Și când un club prestigios te cumpără, îți schimbă cariera.” - a spus Compagno.

Mai mult decât atât, jurnaliștii de la Goal.com i-au dedicat un material lui Andrea Compagno, în care l-au prezentat și pentru microbiștii care nu sunt la curent cu evoluțiile atacantului din SuperLiga.

„Un nou atacant pentru Italia lui Roberto Mancini. Tehnicianul l-a inclus pe Andrea Compagno pe lista convocaților pentru națională, pentru confruntările cu Malta și Anglia.

Ce a făcut Andrea Compagno pentru a fi convocat la națională? În 2022 este atacantul care a marcat cel mai mult, 24 de reușite față de 23 ale lui Ciro Immobile.

În sezonul 2022/2023, a înscris de 12 ori în 22 de partide.” - au scris aceștia.