În vara trecută, FCSB plătea 1,4 milioane de euro către U Craiova 1948 pentru transferul atacantului Andrea Compagno, sumă considerată uriașă pentru un jucător din SuperLigă. Gigi Becali ar putea depăși această sumă, pentru un nou transfer.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

FCSB oferă 2 milioane de euro pentru Juan Bauza

Conform informațiilor Prosport, suma oferită de FCSB pentru mijlocașul Juan Bauza este de 2 milioane de euro, ofertă respinsă de patronul oltenilor, Adrian Mititelu.

Acesta chiar a anunțat că nu vrea să renunțe la argentinian și că i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 8 milioane de euro.

„Bauza are ofertă din România și întrebări foarte multe de afară. Dar numai întrebări. Am ofertă din România, dar nu se poate. Nu poate fi acceptată, deși este ofertă generoasă.

Da, oferta este de la FCSB, este mai mare decât a fost la Compagno. Dar nu pot s-o accept, indiferent de ce sumă mi-ar da, pentru că e vorba de efectul psihologic asupra echipei și asupra suporterilor, în primul rând”, a declarat Adrian Mititelu.

Totuși, acesta ar fi dispus să accepte transferul, dacă suma se va ridica la 3 milioane de euro, plus un procent dintr-o eventuală vânzare. Iar patronul FCSB, Gigi Becali, ar putea mări oferta, dacă echipa sa învinge Hermannstadt și Farul Constanța în primele două etape după reluarea SuperLigii.