Probleme mari la Universitatea Craiova după ce patronul echipei Mihai Rotaru a anunțat că se va retrage în vara anului 2023 de la club.

Mihai RotaruFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Rotaru a anunțat că se va retrage de la Universitatea Craiova în vara anului 2023

Cu peste 17 milioane de euro investite la activ în clubul din Bănie, Mihai Rotaru a făcut anunțul marți seară, când a confirmat că se va retrage de la Universitatea Craiova la finalul acestui sezon, potrivit ProSport.

„Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi.” - a fost mesajul finanțatorului oltenilor.

Mihai Rotaru face parte din acționariatul clubului Universitatea Craiova din anul 2013, iar în urma cu un an vorbea deja despre posibila retragere a sa de la echipă.

Totuși, decizia luată de acesta este una cel puțin bizară, ținând cont de faptul că marți s-ar fi confirmat înțelegerea dintre Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf pentru preluarea băncii tehnice a echipei din Bănie, după despărțirea de Mirel Rădoi.

Finalul anului 2022 o găsește pe Universitatea Craiova pe poziția a 5-a în SuperLigă, la egalitate de puncte (38) cu Rapid București (locul 4) și FCSB (locul 3).