Laurențiu Reghecampf își dorește să părăsească actuala echipă, Neftchi Baku, iar tehnicianul român este tot mai aproape de revenirea pe banca Universității Craiova.

Laurentiu ReghecampfFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Laurențiu Reghecampf, așteptat la Universitatea Craiova

Potrivit ProSport, Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, iar antrenorul român ar urma să revină la formația din Bănie încă din această iarnă.

Rămasă fără antrenor principal după despărțirea de Mirel Rădoi, Universitatea Craiova se situează pe poziția a 5-a în SuperLigă, cu 38 puncte după 21 etape, la egalitate de puncte cu Rapidul lui Adi Mutu, dar și cu FCSB (locul 3).

Potrivit sursei citate, Laurențiu Reghecampf ar urma să semneze un acord valabil până la finalul acestui sezon, având drept obiective clasarea pe un loc cât mai ridicat în campionat și calificarea echipei în cupele europene. Salariul nu ar fi diferit față de cel din precedenta aventură de pe Ion Oblemenco.

Pe banca Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a înregistrat 22 victorii, 6 rezultate de egalitate și 10 înfrângeri.