Sportivii care se întreabă ce vor face la finalul carierei din sportul de performanță își pot completa educația cu ajutorul unei școli private de afaceri care își ține cursurile offline în București dar și online.

Răzvan Topa și Cristian Gheorghe de la Sports Business AcademyFoto: Hotnews

Sport Business Academy a fost înființată în 2015 de un grup de studenți în marketing la ASE care spune unul dintre fondatori și-au dat seama că pot oferi cursuri de educație în afaceri sportivilor aflați la sfârșit de carieră.

Cristian Gheorghe, unul dintre fondatori și Răzvan Topa, Business Development Manager caută, în fiecare an, să convingă sportivii de orice fel să se pregătească din timp pentru viața de după retragere.

Totul pleacă de la educație, spun ei, și îndeamnă sportivii să învețe de la alți sportivi sau oameni de afaceri ce înseamnă să fii managerul unui club de sport sau să faci marketing sportiv, ca la carte.

În această toamnă, la Hotnews.ro și StartupCafe.ro continuăm să căutam videostory-uri cu antreprenori care au investit bani, fie în sport, fie în activități care au legătură cu sportul.

În episodul cinci din miniseria video ”Antreprenori în Sport” am discutat cu Cristian și Răzvan cum se poate pregăti un sportiv pentru viitorul său după ce își încheie cariera competițională și ce presupune educația de afaceri în domeniul sportului.

Vezi și:

VIDEOstory Antreprenori în sport #4: Antrenorii de la Clubul Laguna Sharks arată cum poți ajunge la performanță jucând baschet la ora de sport din școală

VIDEOstory Antreprenori în sport #3: Antreprenorul care pune sportivii la treabă, în afara terenului. Cum ajunge imaginea Cristinei Neagu pe un panou publicitar

VIDEOStory Antreprenori în sport #2: Maradona, Hagi, Ronaldo și Duckadam, la București: sute de exponate ale legendelor din sportul rege, la Muzeul Fotbalului

VIDEOStory Antreprenori în Sport #1: Cum își menține suflul, de 15 ani, Maratonul Bucureștiului

Miniserie video susținută de Superbet