Crosul Conil a adunat la start 285 de participanți dornici să dea o mână de ajutor copiilor cu autism și familiilor acestora. În total, au fost alergați 4.635 de kilometri pe durata a trei zile.

Crosul Conil, autismFoto: HotNews.ro

Organizat de Asociația Conil pentru a marca data de 2 aprilie, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, crosul desfășurat în perioada 2-4 aprilie 2021, a depășit orice așteptare.

Obiectivul de 2.222 km, setat de organizatori la start, a fost dublat și chiar depășit la încheierea provocării. Peste 280 de participanți au reușit o performanță extraordinară și au ales să-și transforme pașii în zâmbet pentru copiii cu autism.

Cu ajutorul participanților, 10 copii cu autism vor porni într-o aventură în cadrul taberei de integrare "Clubul Învingătorilor" care va avea loc în luna iulie a lui 2021.

Printre cei care s-au alăturat demersului organizatorilor se numără Maia Morgenstern, Daniela Nane, Medeea Marinescu, Alina Petrică, Rareș Florin Stoica, Adrian Văncică, Mirela Retegan, Eduard Carol Novak, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Viorica Susanu, Camelia Lupașcu, Marian Drăgulescu, Ana Maria Brânză, Sandra Izbașa, Alina Dumitru, Alina Vuc, Oprea Florin, Valentin Popa, Hamza Doru, Ola Sergiu, Andrei Roșu, Marius Petrescu, Marius Saizu, Tudor Samoilă, Anca Bejan, Georgia Dascălu, Dana Argeșan și Ivana Iancu.