Farul - Rapid, meci contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, miercuri, 24 aprilie, de la ora 19:00, pe Stadionul Central din Ovidiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Farul şi Rapid, două echipe care se află în luptă directă pentru locurile 2-3, poziţii care ar putea duce în cupele europene la finalul acestui sezon, deschid etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga.

Farul ocupă locul 3, cu 32 de puncte, cu două mai puţine decât Universitatea Craiova, care e pe 2, şi vine după trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere înregistrate în primele cinci partide din play-off, iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa lui CFR Cluj, scor 5-1.

În cele două meciuri disputate acasă în acest play-off, echipa antrenată de Gică Hagi a câştigat şi a pierdut câte o dată, 5-1 cu CFR Cluj şi 0-1 cu FCSB (în sezonul regulat a avut cinci succese, şapte remize şi trei eşcuri pe teren propriu), iar golgheterul ei este Louis Munteanu, cu nouă reuşite în SuperLiga.

„Jucăm etapă intermediară, avem meci miercuri şi sâmbătă. O sa fie dificil. Sper să prindem iar o zi bună. Meciul e acasă, unde trebuie să câştigăm. Sperăm să prindem măcar locul 2”, a declarat Gică Hagi.

Rapid este pe locul 5, cu 29 de puncte, fiind singura echipă fără victorie în play-off, cu un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri, iar în etapa precedentă a remizat în deplasare cu FCSB, scor 2-2 (partida s-a jucat pe Arena Naţională).

Giuleştenii au disputat două partide în deplasare în actualul play-off, 1-2 cu Universitatea Craiova şi 2-2 cu FCSB (în sezonul regulat are cinci succese, opt remize şi două eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Albion Rrahmani, cu 16 goluri.

„E un meci, un meci de fotbal. Încercăm să ne bucurăm de meci, dacă o să fie dificil, sigur o să ne dăm seama. Jucătorii (n.r. - de la Rapid) sunt aceiaşi, au aceleaşi calităţi, noi nu am schimbat nimic, dacă s-a văzut altă atitudine acum este pentru că ei au schimbat ceva”, a declarat Bogdan Lobonţ.

În meciurile directe din sezonul regulat, Rapid s-a impus cu 3-1 pe teren propriu, în tur, în timp ce în retur, la Ovidiu, s-a înregistrat un egal, scor 0-0; în play-off, Farul a câştigat în Giulești cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Farul - Rapid.

Farul - Rapid 1X

Cotă 1,47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol