Sepsi - FCSB, meci contând pentru etapa a 6-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, miercuri, 24 aprilie, de la ora 21:45, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi, cu şanse infime de a mai prinde un loc de cupă europeană, şi FCSB, tot mai aproape de primul titlu de campioană după o pauză de nouă ani, se confruntă în cea mai dezechilbrată partidă a etapei a 6-a a play-off-ului din SuperLiga.

Sepsi ocupă locul 6, cu 27 de puncte, la cinci în urma celor de la Farul, care sunt pe 3, ultima poziţie care poate permite participarea în Conference League, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în play-off, iar în etapa precedentă a cedat acasă, scor 1-3 cu Universitatea Craiova.

De altfel, echipa antrenată de Bernd Storck nu a câştigat nici unul din cele trei meciuri disputate pe teren propriu în play-off, 1-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu Farul şi 1-3 cu Universitatea Craiova (în sezonul regulat a bifat şapte succese, cinci remize şi trei eşecuri pe teren propriu), iar golgheterul ei este Marius Ştefănescu, cu 13 reuşite în SuperLiga.

„Aş fi fericit să stricăm ziua celor de la FCSB, să sărbătorească titlul la ei acasă! E cam ultima şansă pentru noi să prindem locul 3”, a declarat Laszlo Dioszegi, preşedintele lui Sepsi.

FCSB este lider, cu 45 de puncte, cu 11 peste a doua clasată, Universitatea Craiova, şi este singura echipă neînvinsă în play-off, cu patru victorii şi un rezultat de egalitate, iar în etapa precedentă a remizat pe teren propriu cu Rapid, scor 2-2 (meciul s-a jucat pe Arena Naţională).

Echipa antrenată de Elias Charalambous a câştigat cele două partide disputate în deplasare în play-off, 1-0 cu Farul şi 1-0 cu CFR Cluj (în sezonul regulat a bifat nouă succese, patru remize şi două eşecuri pe terenuri străine), iar cel mai bun marcator al ei şi al campionatului este Florinel Coman, cu 17 goluri.

„Acum, putem să batem Sepsi, să facă cei de la Craiova un egal, şi suntem campioni. Noi trebuie să câştigăm un singur meci. Dacă îl câștigăm, la revedere!”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB.

FCSB s-a impus în toate cele trei meciuri disputat cu Sepsi în această ediţie din SuperLiga: 5-2 în deplasare, în tur, şi 1-0 acasă, în retur - în sezonul regulat, 2-1 pe teren propriu - în play-off.

Superbet oferă cota 1,36 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Sepsi - FCSB.

Sepsi - FCSB
X2
Cotă
1,36

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol