Rapid - Sepsi, meci contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, luni, 15 aprilie, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Rapid, din ce în ce mai departe de cupele europene, şi Sepsi, fără obiectiv în acest final de sezon, se întâlnesc în ultima partidă din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLiga.

Rapid este pe locul 5, cu 28 de puncte, şi a pierdut toate cele trei meciuri disputate în play-off, 1-2 cu Farul (a), 1-2 cu Universitatea Craiova (d) şi 1-4 cu CFR Cluj (a).

În aceste condiţii, poziţia lui Cristiano Bergodi este incertă, iar şefii clubului sunt gata să-i achite italianului inclusiv despăgubirile de 200.000 de euro prevăzute în contract în cazul unei demiteri!

„Dacă vom decide să-l demitem, nu vom ţine cont de clauze. Există o clauză de reziliere. Noi am avut obiectiv locurile 1-3 şi Cupa României. Dacă nu se va îndeplini obiectivul, ne gândim la schimbare, ar fi un an total ratat. Dacă obiectivul e ratat, normal că trebuie o schimbare”, a spus acţionarul minoritar Victor Angelescu.

Giuleştenii au înregistrat 10 succese, două remize şi trei eşecuri în partidele disputate pe teren propriu în acest campionat, iar golgheterul echipei este Albion Rrahmani, cu 15 reuşite în SuperLiga (Rapid a marcat de fiecare dată cel puţin un gol în ultimele 14 întâlniri de acasă).

Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte, şi în primele trei etape din play-off a înregistrat două rezultate de egalitate, 1-1 cu CFR Cluj şi tot 1-1 cu Farul, ambele pe teren propriu, şi o înfrângere, 1-2 cu FCSB, în deplasare (singurul meci pierdut în campionat din ultimele şapte).

Bernd Storck, antrenorul german al covăsnenilor, este şi el foarte aproape de finalul aventurii în România, în condiţiile în care contractul său expiră la finalul campionatului, iar şefii clubului nu dau semne că ar dori o prelungire!

„Ne-am bucurat, dar nu e de ajuns să intrăm în play-off. Vrem să intrăm în Conference League”, a declarat Laszlo Dioszegi, preşedintele lui Sepsi.

Sepsi are cinci succese, două remize şi nouă eşecuri în partidele disputate în deplasare în actuala ediţie din SuperLiga, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Marius Ştefănescu, autor a 12 goluri.

În meciurile directe din sezonul regulat, Rapid şi Sepsi au remizat de fiecare dată, 0-0 în tur, în Giuleşti, şi tot 0-0 în retur, la Sf. Gheorghe.

Superbet oferă cota 1,25 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Rapid - Sepsi.

Rapid - Sepsi 1X

Cotă 1,25


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol