Udinese - Inter, meci contând pentru etapa a 31-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 8 aprilie, de la ora 21:45, pe Stadio Friuli, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Udinese, care luptă pentru evitarea retrogradării, are o misiune imposibilă în faţa lui Inter, lider detaşat în campionat, în ultima partidă a etapei a 31-a din Serie A.

Udinese se află în zona periculoasă a ierarhiei, cu 28 de puncte, clasată la limită peste poziţiile retrogradabile, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Sassuolo, scor 1-1.

În partidele disputate acasă în actuala ediţie din Serie A, echipa antrenată de Gabriele Cioffi a bifat un succes, nouă remize şi cinci eşecuri, iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Lorenzo Lucca, cu şapte goluri.

Atenţie, Udinese nu a mai învins pe nimeni acasă de şase runde şi are un singur succes în cele 15 partide disputate pe teren propriu în acest sezon (a câştigat de doar două ori în total în 2024)!

Inter ocupă locul 1, cu 79 de puncte, cu 11 peste a doua clasată, rivala locală Milan (care a jucat deja în această etapă), şi vine după patru victorii şi un rezultat de egalitate înregistrate în ultimele cinci meciuri din Serie A, iar în runda precedentă a câştigat acasă în faţa lui Empoli, scor 2-0.

În acest interval, echipa antrenată de Simone Inzaghi a fost eliminată în optimile de finală din Champions League de Atletico Madrid, 1-0 acasă şi 1-2 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 2-3 la loviturile de departajare, în deplasare.

Inter este lider şi într-un clasament al partidelor disputate în deplasare în acest campionat, cu 12 succese şi două remize, iar golgheterul ei şi al competiţiei este Lautaro Martinez, cu 23 de reuşite în Serie A.

Atenţie, Inter are cel mai bun atac din Serie A, cu 73 de goluri marcate, a înscris în toate cele 30 de meciuri disputate până acum (în 29 dintre ele a deschis scorul) şi are 19 partide fără gol primit!

În meciul din tur, disputat pe 9 decembrie 2023, Inter s-a impus în faţa lui Udinese la Milano, cu 4-0, după golurile marcate de Calhanoglu (37p), Dimarco (42), M. Thuram (44) şi Lautaro (84).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Udinese - Inter.

Udinese - Inter

2
Cotă

1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol