Sepsi - Farul, meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, vineri, 5 aprilie, de la ora 20:30, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi şi Farul, două echipe care au nevoie de victorie în această confruntare pentru a mai rămâne cu şanse la locurile europene, se întâlnesc în prima partidă din etapa a 3-a a play-off-ului din SuperLiga.

Sepsi este pe locul 6, cu 23 de puncte, la cinci distanţă de CFR Cluj şi Rapid, care ocupă ultimele poziţii europene (3 şi 4), iar în primele două etape din play-off a bifat o înfrângere, 1-2 în deplasare cu FCSB, şi un rezultat de egalitate, 1-1 acasă cu CFR Cluj.

Sepsi a înregistrat şapte succese, şase remize şi trei eşecuri în partidele jucate pe teren propriu în actualul sezon din SuperLiga, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Marius Ştefănescu, cu 11 goluri.

Atenţie, echipa antrenată de Bernd Storck a pierdut o singură dată în ultimele şase meciuri din campionat, dar a câştigat un singur meci din precedentele cinci disputate pe teren propriu!

„Suntem fericiţi că suntem în play-off, dar avem şi noi obiectivele noastre, un loc pe podium. Mai sunt opt meciuri de jucat şi totul este posibil”, a declarat Bernd Storck.

Farul ocupă locul 5, cu 25 de puncte, la trei distanţă de CFR Cluj şi Rapid, care ocupă ultimele poziţii europene (3 şi 4), iar în primele două meciuri din play-off a înregistrat o victorie, 2-1 în deplasare cu Rapid, şi o înfrângere, 0-1 pe teren propriu cu FCSB.

În meciurile disputate în deplasare în acest campionat, Farul a bifat şapte succese, trei remize şi şase eşecuri, iar golgheterul echipei este Ionuţ Larie, cu şapte reuşite în SuperLiga.

Atenţie, Farul s-a impus o singură dată în ultimele şase etape de campionat şi a adunat mai multe puncte din deplasare (24) decât de acasă (22)!

„Sepsi e o echipă agresivă şi va fi un meci dificil, deschis oricărui rezultat. Mergem să luăm cele trei puncte. Mai sus de participarea în cupele europene nu cred că vom putea urca. Şansele noastre la titlu s-au dus”, a declarat Gică Hagi.

În meciurile din sezonul regulat, Farul a câştigat de fiecare dată în faţa celor de la Sepsi, 2-1 în tur, la Ovidiu (Larie 6p, Budescu 55 / Ştefănescu 45+2), şi 1-0 în retur, la Sf. Gheorghe (Grameni 87).

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Sepsi - Farul.

Sepsi - Farul


X2
Cotă

1,67

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol