Crystal Palace - Chelsea, meci contând pentru etapa a 24-a din campionatul Angliei, este programat, luni, 12 februarie, de la ora 22:00, pe Selhurst Park din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Orange Sport 2 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Crystal Palace şi Chelsea, două echipe aflate în suferinţă, încheie etapa a 24-a din Premier League cu un derby londonez, în care punctele sunt mai importante ca niciodată.

Crystal Palace este pe locul 15, cu 24 de puncte, cu cinci peste poziţiile retrogradabile, şi vine după două victorii şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în runda precedentă a pierdut pe terenul celor de la Brighton, scor 1-4.

În acest interval de timp, echipa lui Roy Hodgson a fost eliminată în turul al treilea din FA Cup (Cupa Angliei), după 0-0 acasă şi 0-1 în deplasare, la rejucare, cu Everton.

În meciurile disputate pe teren propriu în această ediţie de campionat, Crystal Palace a înregistrat trei succese, trei remize şi cinci eşecuri, iar golgheterii echipei sunt Michael Olise şi Odsonne Edouard, fiecare cu câte şase reuşite în Premier League.

Chelsea ocupă locul 11, cu 31 de puncte, la aproape 20 de puncte distanţă de poziţiile de Liga Campionilor, şi a pierdut ultimele două meciuri disputate în Premier League, 1-4 în deplasare cu Liverpool şi 2-4 acasă cu Wolverhampton, care au întrerupt o serie de trei victorii consecutive în Premier League.

La rândul ei, echipa lui Mauricio Pochettino a evoluat în această perioadă în FA Cup (Cupa Angliei), în care a trecut în turul al treilea de Preston, scor 4-0 pe teren propriu, şi în 16-imile de finală de Aston Villa, 0-0 acasă şi 3-1 în deplasare, la rejucare, dar şi în EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), 0-1 (d) şi 6-1 (a) cu Middlesbrough în semifinale (va juca finala cu Liverpool pe 25 februarie, la Londra, pe Wembley).

Chelsea are patru succese, un rezultat de egalitate şi şase eşecuri în partidele disputate în deplasare în acest sezon din Premier League, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Cole Palmer, cu 10 goluri.

În meciul din tur, disputat pe 27 decembrie 2023, Chelsea s-a impus pe teren propriu în faţa lui Crystal Palace cu 2-1, după golurile marcate de Mudryk (13) şi Madueke (89p), respectiv, Olise (45+1).

Superbet oferă cota 1,22 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Crystal Palace - Chelsea.

Crystal Palace - Chelsea


X2
Cotă

1,22

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol