Tottenham - Bournemouth, meci contând pentru etapa a 20-a din campionatul Angliei, este programat, duminică, 31 decembrie, de la ora 16:00, la Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Tottenham, una dintre cele mai capricioase echipe în acest sezon, şi Bournemouth, revelaţia ultimelor două luni, se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 20-a din Premier League.

Tottenham este pe locul 5, cu 36 de puncte, şi speră să rămână aproape de poziţiile de Champions League, în condiţiile în care în ultimele cinci partide din campionat a înregistrat trei victorii şi două înfrângeri, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul lui Brighton, scor 2-4 (a fost 0-4 la un moment dat).

Rămasă pe dinafara cupelor europene în acest sezon şi eliminată deja din EFL Cup (Cupa Ligii Angliei), echipa lui Ange Postecoglou se axează mai ales pe Premier League, eventual şi pe FA Cup (Cupa Angliei), competiţie în care a ajuns în turul al treilea (o va întâlni pe Burnley, acasă, pe 5 ianuarie).

În meciurile disputate în acest sezon pe teren propriu, Tottenham a avut un parcurs sinuos, cu şase succese şi trei eşecuri, iar golgheterul echipei este Heung-Min Son, cu 11 reuşite în Premier League.

Bournemouth ocupă locul 12, cu 25 de puncte, departe de zona retrogradabilă în care s-a zbătut etape bune după startul sezonului, dar a avut un salt imens după ce a bifat şase victorii şi o remiză în ultimele şapte runde din Premier League, în cea mai recentă dintre ele reuşind să se impună pe teren propriu, în faţa lui Fulham, scor 3-0.

Practic, echipa lui Andoni Iraola n-a mai pierdut în campionat din 4 noiembrie, 1-6 în deplasare cu Manchester City, printre „victimele” sale numărându-se Newcastle, Manchester United şi Crystal Palace, grupări mult mai bine cotate (mai are şi o restanţă de disputat, cu Luton, pe teren propriu).

Bournemouth, care pe 6 ianuarie va juca în turul al treilea din FA Cup (Cupa Angliei) în deplasare cu Queen’s Park Rangers, echipă din Championship, are patru victorii, un egal şi patru înfrângeri în meciurile disputate în deplasare în actuala stagiune din Premier League, iar cel mai bun marcator al echipei este Dominic Solanke, cu 12 goluri în campionat.

În meciul din tur, disputat pe 26 august, Tottenham s-a impus pe terenul lui Bournemouth cu 2-0, după golurile marcate de Maddison (17) şi Kulusevski (63).

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Tottenham - Bournemouth.

Tottenham - Bournemouth 1X

Cotă 1,28


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol