Juventus - Inter, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul Italiei, este programat, duminică, 26 noiembrie, de la ora 21:45, la Torino, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Juventus şi Inter, primele două clasate, se întâlnesc în derby-ul etapei a 13-a din Serie A, campionat reluat după ce squadra azzurra a obţinut cu mari emoţii calificarea la Euro 2024.

Juventus este pe locul 2, cu 29 de puncte, la ddouă în urma liderului Inter, şi vine după cinci victorii în ultimele cinci meciuri din Serie A (a primit un singur gol), iar în etapa precedentă s-a impus pe teren propriu în faţa lui Cagliari, scor 2-1.

Exclusă pentru acest sezon din cupele europene, pentru nereguli financiare, echipa antrenată de Massimiliano Allegri se prezintă la „Derby d’Italia” în plină formă, iar cu o victorie ar urca pe locul 1.

Pe teren propriu, Juventus stă cel mai bine dintre toate echipele în acest sezon, cu 16 puncte acumulate după şase meciuri (cinci succese şi un egal), iar ceo mai buni marcatori ai piemontezilor sunt Dusan Vlahovic şi Federico Chiesa, fiecare cu câte patru goluri în Serie A.

Inter este lider, cu 31 de puncte (ambele echipe au pierdut câte un meci în această stagiune), şi are patru succese şi un rezultat de egalitate în ultimele cinci meciuri din Serie A, iar în etapa precedentă s-a impus acasă în faţa lui Frosinone, scor 2-0.

Inter este deja calificată şi în optimile de finală din Champions League, după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Salzburg, în Grupa C, în care are 10 puncte după patru partide, la fel ca Real Sociedad.

Echipa antrenată de Simone Inzaghi este singura cu victorii pe linie în meciuril disputate în deplasare în acest sezon intern, cinci la număr, iar golgheterul echipei şi al campionatului este Lautaro Martinez, cu 12 reuşite în Serie A (Inter are cel mai bun atac din competiţie, cu 29 de goluri marcate, şi cea mai bună defensivă, cu doar şase goluri primite, a doua fiind ce a alui Juventus, cui şapte goluri încasate).

În ediţia trecută de campionat, Juventus a câştigat ambele meciuri cu Inter, 2-0 în tur, în deplasare, şi 1-0 în retur, acasă, dar nerazzurrii şi-au luat revanşa și s-au impus în faţa bianconerilor în semifinalele din Coppa Italia, 1-1 la Torino, în tur, şi 1-0 pe teren propriu, în retur.

Echipe probabile

Juventus: Szczesny - Gatti, Bremer, Rugani - Cambiaso, McKennie, Rabiot, Miretti, Kostic - Chiesa, Kean.

Inter: Sommer Darmian, De Vrij, Acerbi - Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco - Thuram, Lautaro Martinez.

Superbet oferă cota 1,35 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Juventus - Inter.

Juventus - Inter


X2
Cotă

1,35

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol