​Sezonul 2023-2024 poate fi anul tău, ca suporter dar și ca pasionat de pariuri. Cursa pentru trofeul de campioană va presupune 40 de meciuri pentru echipa care va triumfa la capătul unei stagiuni care se anunță a fi spectaculoasă.

​Cu tine, SuperLiga e superFoto: Superbet

Venim după o ediție precedentă care a bătut recoprdurile de asistență în tribune, audiență TV pentru play-off și goluri marcate în actuala structăr a campionatului, cu 16 echipe și competiție împărțită în sezon regular, apoi în faza decisivă (play-off, play-out).

Pentru tine, dincolo de pasiunea pentru fotbalul românesc, sperăm că sezonul 106 al campionatului să aducă și descoperirea dimensiunii emoționale adusă de pariurile sportive. O emoție pe care îți recomandăm s-o trăiești responsabil în noua ediția a SuperLigii, una în care ești titular în cel mai frumos meci: acela în care acțiunile tale transformă campionatul!

Pentru a intra în atmosfera noului sezon, poți vedea pe canalul oficial de YouTube spotul care promovează ediția nouă de campionat

De la culorile echipei de suflet la ritualul tău din ziua de meci, de la mascota preferată sau superstițiile tale, de la drumul spre stadion și deplasările memorabile, de la locul tău preferat în tribune și până la barul în care vezi meciurile la care nu ajungi. De la discuțiile (uneori interminabile) și până la promisiunile pe care le ții.

Acesta poate fi anul tău. Pe toate planurile. GO SUPER și fii mândru pentru că ești eroul unei călătorii care inspiră și îi face și pe ceilalți iubitori ai fotbalului să revină lângă fotbalul românesc.

Ai aici cea mai bună ofertă pe campionatul României!

Fii Super, fii responsabil.

Conținut susținut de Superbet