​Farul, o echipă din provincie, a câştigat titlul în SuperLiga. Sepsi, o altă echipă din provincie, s-a impus în cupă, în sezonul trecut şi tot în provincie – la Ploieşti – va fi acordat primul trofeu al noului sezon. Un meci de gală care confirmă faptul ce în noua structură a campionatului, capitala a pierdut supremația în sport.

​Supercupa deschide sezonul 2023-2024Foto: Superbet

Descoperă oferta de pariuri pentru Farul – Sepsi şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Campioana SuperLigii este favorita confruntării

Farul a devenit campioană după un sezon pe care l-a dominat aproape în întregime. Şi chiar şi atunci când sorţii păreau să nu fie cu ei, iar timpul trecea cu o rapiditate fulgerătoare, elevii lui Gică Hagi au reuşit să revină şi să îşi fixeze numele, permanent, în istoria fotbalului românesc.

În sezonul trecut din Superligă, Farul şi Sepsi s-au întâlnim de nu mai puţin de patru ori, ambele cluburi fiind între cele mai bune şase echipe ale României. Dintre cele patru partide directe disputate, „marinarii” s-au impus de trei ori: tur-retur în sezonul regular şi în meciul tur din play-off, disputat pe terenul lui Farul.

În returul din play-off, când tensiunea luptei la titlu deja începea să acapareze vestiarul celor de la Farul, a fost egalitate. Dar şi în meciul de atunci, cu Sepsi gazdă, covăsnenii au marcat golul egalizator în minutul 90.

2.30 este cota pentru victoria lui Farul în meciul cu Sepsi. Partida beneficiază şi de Superavantaj! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de 2 goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Superofensivă!

Prognoza meteo nu este foarte blândă în aceste zile, însă pentru data de 8 iulie se preconizează a fi o mică ploaie de goluri la Ploieşti.

În primul rând, duelul Farul – Sepsi a fost întotdeauna unul care să ofere un spectacol fotbalistic tradus sub formă de goluri. Ultimul meci direct nul între cele două echipe datează din sezonul 2018-2019, când actuala campioană din Superligă încă se numea Viitorul.

În ultimele trei partide directe – returul din sezonul regular şi cele două meciuri din play-off – s-au marcat de fiecare dată cel puţin câte două goluri în meci.

2.05 este cota pentru Interval 2-3 Goluri în Farul – Sepsi!

Vino SuperSocial, reţeaua de socializare a pariorilor, tipsterilor și starurilor din fotbal

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Conținut susținut de Superbet