PSG - Bayern Munchen, meci contând pentru prima manşă a optimilor de finală din UEFA Champions League, este programat, marţi, 14 februarie, de la ora 22:00, pe Pac de Princes din Paris, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

PSG şi Bayern Munchen se întâlnesc într-unul dintre cele mai aşteptate dueluri din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cele două echipe fiind pe primul loc în campionatele din Franţa, şi, respectiv, Germania.

PSG a pierdut ultimul meci din campionat, 1-3 în deplasare cu Monaco (a doua înfrângere consecutivă după cea cu Marseille, din deplasare, din Cupa Franţei, scor 1-2), dar rămâne lider detaşat în Ligue 1.

În Liga Campionilor, PSG a terminat pe locul 2 o grupă câştigată de Benfica şi din care au mai făcut parte Juventus şi Maccabi Haifa, în care a bifat patru victorii şi două remize (ambele cu lusitanii).

Cea mai mare performanţă a parizienilor în UEFA Champions League este finala disputată în sezonul 2019-2020, pierdută chiar în faţa lui Bayern Munchen, scor 0-1 la Lisabona (acum doi ani, PSG s-a oprit în semifinale, iar în stagiunea precedentă a ieşit din „optimi”).

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, are unele mici probleme cu Kylian Mbappe și Lionel Messi, dar se pare că ambii vor fi apți din punct de vedere fizic până la ora de start a meciului.

Bayern Munchen vine după 3-0 pe teren propriu cu Bochum, o victorie lejeră obţinută în 1.Bundesliga, competiţie pe care a câştigat-o în ultimele 10 sezoane consecutive şi în care este lider şi în această stagiune.

Echipa antrenată de Julian Nagelsmann a câştigat într-o manieră categorică grupa de Liga Campionilor din care au mai făcut parte Inter, Barcelona şi Viktoria Plzen, cu şase victorii din şase meciuri, golaveraj 18-2.

Bavarezii îl au ca absent principal pe Sadio Mane, jucător care s-a accidentat la începutul lunii noiembrie a anului trecut şi care nu va putea fi recuperat până la ora primului meci cu PSG.

Bayern Munchen a cucerit de şase ori trofeul UEFA Champions League, ultima oară în sezonul 2019-2020, când câştiga finala cu Paris Saint Germain, 1-0 la Lisabona, gol marcat de Kingsley Coman, un fost jucător al campioanei Franţei.

Cele două echipe s-au întâlnit apoi în sezonul următor, 2020-2021, iar PSG şi-a luat revanşa şi a eliminat-o pe Bayern Munchen în sferturile de finală ale competiţiei, după ce s-a impus cu 3-2, în deplasare, în tur şi a pierdut acasă, în retur, scor 0-1.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul PSG - Bayern Munchen.

PSG - Bayern Munchen
X2
Cotă
1.42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol