​FC Voluntari - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 23-a din campionatul României, este programat, luni, de la ora 20:00, pe Stadionul Anghel Iordănescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Voluntari şi CFR Cluj se întâlnesc în ultima partidă a etapei a 23-a din SuperLiga, cele două echipe având obiective diferite pe acest final de sezon regular.

FC Voluntari are 26 de puncte după 22 de etape şi pare să fi pierdut contactul cu poziţiile de play-off, fiind în acest moment mai aproape de zona periculoasă a clasamentului, în special de locurile de baraj.

Echipa lui Liviu Ciobotariu a început cu o înfrângere noul an, 1-2 pe terenul celor de la U Cluj, la capătul unei partide în care ilfovenii au jucat aproape întreaga repriză secundă cu un om mai puţin.

FC Voluntari nu se descurcă prea bine pe teren propriu, unde a bifat patru victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri, iar cel mai bun marcator în campionat este Vitalie Damaşcan, cu câte şapte goluri.

CFR Cluj are 47 de puncte şi se va bate până în etapa a 30-a pentru primul loc cu Farul Constanţa, FCSB şi Rapid, dar importante sunt punctele acumulate, care se vor înjumătăţi în play-off.

Ardelenii au început anul 2023 în forţă, cu o victorie la scor, 3-0 pe terenul celor de la Farul Constanţa, şi se pregătesc pentru o serie de foc, urmând să joace cu FCSB (a), cu Universitatea Craiova (d) – ambele în campionat şi cu Lazio Roma (d) în prima manşă din play-off-ul pentru optimile de finală ale UEFA Conference League.

Trupa lui Dan Petrescu este cea mai eficientă echipă din SuperLiga în deplasare, de unde a strâns 23 de puncte, din şapte victorii, două egaluri şi două înfrângeri, iar cei mai buni marcatori ai echipei în campionat sunt Cristi Manea, Cephas Malele, Rangelo Jangaa şi Karlo Muhar, fiecare cu câte patru goluri.

În meciul din tur, disputat pe 31 august 2022, CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la FC Voluntari, pe teren propriu, scor 4-0, prin golurile marcate de Petrila 32, Jefte 53, Mistrati 80 şi Yeboah 88.

Superbet oferă cota 2,00 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul FC Voluntari - CFR Cluj.

FC Voluntari - CFR Cluj

2
Cotă

2.00

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol