CS Mioveni - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 20-a din campionatul României, este programat, luni, 12 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Orăşenesc, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

CS Mioveni şi Universitatea Craiova, două echipe în criză de rezultate, dar şi cu scandaluri interne, se întâlnesc într-un meci care vine cu provocări imense pentru amatorii de pariuri.

CS Mioveni este ultima în clasament, cu doar opt puncte acumulate în 19 etape, şi se confruntă cu mari probleme financiare, motiv pentru care, recent, fotbaliştii au refuzat să se mai antreneze.

Argeşenii au acumulat doar două puncte în ultimele 10 meciuri de campionat, iar în etapa precedentă au pierdut fără drept de apel meciul cu FCSB, scor 1-5 (d).

„Este dezamăgitor că s-a ajuns în această situație. Noi am încercat să facem tot posibilul să îi capacităm și să ajungem în altă postură. Asta este situația, realitatea și nu o putem schimba. Sunt lucruri care dor, dar este realitatea. Au fost discuții, dacă cei din conducere nu au reușit să rezolve, nu am avut altă posibilitate”, a declarat antrenorul argeşenilor, Marius Stoica.

Universitatea Craiova vine după două înfrângeri „grele”, 0-2 cu rivala locală FC U Craiova 1948 în SuperLiga şi 1-2 cu FC Argeş în Cupa României, rezultat care a însemnat şi eliminarea din a doua competiţie internă.

Mirel Rădoi a demisionat după meciul de la Piteşti şi a declanşat un scandal uriaş, cu replici dure la adresa sa ale patronului Mihai Rotaru şi ale preşedintelui Sorin Cârţu.

Până la finalul anului, Universitatea Craiova va fi antrenată de Dragoş Bon, care a mai pregătit echipa, tot din postura de interimar, în 2021, după demisia lui Corneliu Papură.

Oltenii sunt pe locul 5 în campionat, cu 32 de puncte după 19 etape, cu trei peste Sepsi, echipa de pe locul 7, primul sub linia play-off-ului (covăsnenii au însă un meci în plus disputat).

În tur, meci jucat pe 14 august, Universitatea Craiova a câştigat în Bănie cu 1-0 în faţa lui CS Mioveni, golul fiind marcat de Andrei Ivan în minutul 38 (oaspeţii au ratat un penalty în prelungiri, prin Liviu Antal).

Superbet oferă cota 1,72 pentru pronosticul 2: victorie a oaspeţilor în meciul CS Mioveni - Universitatea Craiova.

CS Mioveni vs U Craiova


2
Cotă

1.72

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol