FC U Craiova 1948 - FC Argeş, meci contând pentru etapa a 20-a din campionatul României, este programat, luni, 12 decembrie, de la ora 17:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

SuperLiga propune un nou meci interesant, între două echipe aflate în suferinţă şi care sunt departe de obiectivul fixat la startul sezonului, accederea în play-off.

FC U Craiova 1948 vine după o victorie uriaşă obţinută în derby-ul local cu Universitatea Craiova (scor 2-0), însă înainte de acest succes acumulase doar două puncte în opt partide, motiv pentru care ocupă doar locul 13 în clasament, cu 19 puncte strânse în 19 meciuri.

În schimb, FC U Craiova 1948 s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, unde o va întâlni pe UTA Arad, după ce, săptămâna trecută, s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti.

„Suporterii noștri sunt fericiți când câştigă echipa. Noi încercăm să dăm 100% la fiecare meci, pentru a face cât mai multe puncte posibile. Acum ne gândim la următoarele meciuri”, a spus Nicolo Napoli, antrenorul echipei patronate de Adrian Mititelu.

FC Argeş a remizat cu Rapid în ultimul meci din SuperLiga, 1-1 la Piteşti, şi ocupă locul 10, cu 22 de puncte după 19 etape, la opt puncte distanţă de ultimul loc de play-off.

La mijlocul săptămânii trecute, FC Argeş a jucat în Cupa României contra Universităţii Craiova, de care a trecut cu 2-1, reuşind astfel calificarea în sferturile de finală, unde va juca împotriva lui CFR Cluj.

„Mai sunt două meciuri de jucat în anul acesta și trebuie să fim calculaţi. Pentru mine, în momentul acesta, campionatul este cea mai importantă competiţie.

Mi-aș dori ca în aceste două meciuri să scoatem cât mai multe puncte. Cu FC U Craiova 1948 va fi un meci greu, nu pot să spun prea multe acum despre ce se va întâmpla, pentru că nu ştiu”, a spus Marius Croitoru, antrenorul alb-violeţilor.

În meciul tur, disputat pe 12 august, FC U Craiova s-a impus pe terenul lui FC Argeş cu 2-0, după o „dublă” a lui Andrea Compagno (3, 75), atacantul italian ajuns între timp la FCSB.

Superbet oferă cota 2,15 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul FC U Craiova - FC Argeş.

FC U Craiova 1948 - FC Argeş GG


Cotă 2.15


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol