Sepsi - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 16-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Sepsi OSK din Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Maksim Konstantinov/SOPA Image / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sepsi (locul 8 cu 19 puncte) şi Universitatea Craiova (locul 4 cu 24 de puncte) se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 16-a din SuperLiga, prima a returului din sezonul regulat.

Sepsi vine după o serie de trei înfrângeri consecutive, din care două pe teren propriu, 0-1 atât cu Farul Constanţa, cât şi cu FCSB (plus un 1-2 în deplasare cu CFR Cluj), astfel că scaunul lui Cristiano Bergodi se clatină tot mai serios, deşi antrenorul italian are, la nivel declarativ, sprijinul celor care conduc clubul din Sf. Gheorghe.

„Încă nu se pune problema să fie Cristiano Bergodi în pericol. Echipa joacă destul de frumos, rezultatele nu prea vin în ultimele meciuri, dar trebuie să spunem că am jucat cu cele mai bune echipe din momentul ăsta. Putem să fim supărați, dar trebuie să fim și realiști.

Eu am spus din start că o să fiu bucuros dacă o să intrăm în play-off. Trebuie să strângem rândurile și cu Universitatea Craiova trebuie neapărat să câștigăm dacă vrem să visăm la play-off", a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Universitatea Craiova se prezintă la meciul de la Sf. Gheorghe după două victorii consecutive, ambele cu 2-1, acasă cu Petrolul şi în deplasare cu UTA Arad, semn că ameninţările antrenorului Mirel Rădoi au avut efectul scontat.

„Ne așteaptă o partidă dificilă, chiar dacă adversarul trece prin momente dificile la nivel de rezultate și are ceva probleme la nivel de lot.

Sepsi are o organizare defensivă și ofensivă foarte bune, un antrenor pe care îl apreciez foarte mult și îmi pare rău că n-am apucat să lucrez cu el în cariera de jucător. Vă spun în premieră, am furat niște aspecte tactice, vizavi de sistemele pe care le joacă”, a declarat Mirel Rădoi.

Cele două echipe au remizat în tur, în Bănie, scor 2-2, dar Sepsi are un palmares mai bun în ultimele cinci meciuri directe cu Universitatea Craiova, trei victorii şi două egaluri.

Superbet oferă cota 2,00 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul Sepsi - Universitatea Craiova.

Sepsi vs U Craiova
GG


Cotă 2.00


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol