CFR Cluj - Slavia Praga, meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei G din UEFA Conference League, este programat, joi, 13 octombrie, de la ora 19:45, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj a reintrat în cursa pentru unul din primele două locuri ale grupei după ce a învins-o pe Slavia Praga în meciul tur (scor 1-0), în acest moment toate cele patru echipe având câte patru puncte (tot joi se dispută şi partida Ballkani - Sivasspor).

Trebuie precizat că locul 1 va juca direct în optimile de finală ale competiţiei, iar locul 2 va întâlni în 16-imile de finală o echipă clasată pe locul 3 în UEFA Europa League.

Campioana României o aşteaptă pe vicecampioana Cehiei după doar un egal în SuperLiga, 1-1 pe terenul celor de la UTA Arad, dar chiar şi aşa trupa antrenată de Dan Petrescu a urcat pe podium, ocupând locul 3 cu 22 de puncte din 11 meciuri, cu opt mai puţine decât liderul Farul Constanţa, care a disputat 13 meciuri.

Vestea proastă pentru Dan Petrescu este că Ciprian Deac s-a accidentat în meciul cu UTA Arad şi s-a alăturat listei indisponibililor, care îi mai cuprinde pe Andrei Burcă şi Mihai Bordeianu („decarul” ardelenilor speră, totuşi, într-o recuperare miraculoasă).

De asemenea, Dan Petrescu a trecut în urmă cu câteva zile printr-un eveniment tragic, decesul lui Ilie Florian, prietenul şi omul său de încredere de la CFR Cluj: „Aș vrea să mă concentrez... Să mergem să-mi văd prietenul, care a plecat în altă lume, și pe urmă să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia Praga”.

Slavia Praga şi-a pierdut statutul de favorită a grupei după înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, iar un nou eşec, în Gruia, i-ar complica foarte mult şansele de calificare în „primăvara europeană”.

Echipa antrenată de Jindrich Trpisovsky trece printr-o perioadă „neagră”, cu trei înfrângeri în ultimele patru meciuri ofciale, iar în ultima etapă din campionatul intern a pierdut, scor 0-2, pe terenul celor de la Sigma Olomouc (Slavia Praga este pe locul 2, cu 22 de puncte, la patru în urma liderului Viktoria Plzen, care are şi un meci mai puţin disputat).

În ultimele 10 meciuri europene, CFR Cluj a pierdut unul singur, 0-1 acasă cu Sivasspor, în timp ce Slavia Praga a câştigat doar de două ori, deşi a marcat în nouă dintre ele.

Superbet oferă cota 1,75 pentru un rezultat de egalitate sau o victorie a gazdelor în meciul CFR Cluj - Slavia Praga.

CFR Cluj vs Slavia Praga
1X

Cotă 1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol