Maccabi Haifa şi PSG se întâlnesc, miercuri, 14 septembrie, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei H din UEFA Champions League, transmis în direct de Digi Sport 4, Prima Sport 4 şi Orange Sport 4.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Maccabi Haifa, surpriza plăcută a preliminariilor din Liga Campionilor, după ce a trecut de Olympaikos Pireu (turul doi), Apollon Limsassol (turul trei) şi Steaua Roşie Belgrad (play-off), n-a mai reuşit surpriza şi în prima etapă din faza grupelor, când a pierdut, 0-2, pe terenul celor de la Benfica Lisabona.

Între timp, campioana Israelului l-a pierdut pe unul din principalii artizani ai calificării în grupe, fundaşul sârb Bogdan Planic, fost la FCSB, transferat la Al-Ahli Dubai, în Emiratele Arabe Unite, pentru 1,8 milioane de euro.

„Verzii” antrenaţi de Barak Bakhar merg însă fără greşeală în competiţia internă, unde sunt pe locul 1 după patru etape, cu tot atâtea victorii.

PSG a trecut de Juventus în prima etapă, 2-1 pe „Parc des Princes”, după un meci pe care la un moment dat părea să-l aibă sub control, dar pe care l-a terminat cu emoţii.

În Ligue 1, unde este lider după şapte etape, cu 19 puncte, trupa lui Christophe Galtier pare că se întrebuinţează la minimum: în cel mai recent meci a trecut, la Paris, de Brest, cu 1-0, scor la care Gianluigi Donnarumma a apărat un penalty.

Neymar este cel mai bun jucător al lui Paris Saint Germain în acest sezon, iar după reuşita cu Brest a urcat pe locul 4 în clasamentul all-time al golgheterilor lui PSG, cu 110 de goluri, după Edinson Cavani (200), Kylian Mbappe (180) şi Zlatan Ibrahimovic (156).

Brazilianul, care este acum și golgheterul la zi în Ligue 1, cu opt goluri, pare să fi înţeles, în sfârşit, ce se aşteaptă de la el, fiind unul dintre argumentele decisive ale lui PSG în tentativa de a cuceri trofeul UEFA Champions League.

„Întotdeauna l-am considerat unul dintre cei mai buni jucători de pe planetă. Am un ochi mult mai informat despre ce face el în fiecare zi. Înainte, în timpul și după antrenament.

Pune multă seriozitate și concentrare în muncă. Este un mare profesionist și un mare jucător. Îl descopăr cu plăcere în fiecare zi”, a declarat Christophe Galtier.

Superbet oferă cota 1,50 pentru ca oaspeţii să marcheze în fiecare dintre cele două reprize ale meciului Maccabi Haifa - PSG.

Maccabi Haifa vs PSG



Cotă 1.50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol