Bayern Munchen - FC Barcelona, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei C din UEFA Champions League, se joacă, marţi, 13 septembrie, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Bayern Munchen şi FC Barcelona se întâlnesc în cel mai atractiv duel al etapei a 2-a a fazei grupelor din Liga Campionilor, iar revenirea lui Robert Lewandowski, ca adversar, pe „Allianz Arena”, reprezintă punctul de maxim interes.

Atacantul polonez a marcat deja nouă goluri în doar şase meciuri jucate pentru catalani (dintre care trei goluri în singurul meci din Liga Campionilor) şi îşi ameninţă fosta echipă, de care nu s-a despărţit tocmai elegant după opt ani plini de succese: „Mă simt grozav, Liga Campionilor este întotdeauna specială. Este important să rămânem concentrați. Va fi foarte greu, dar suntem pregătiți. Vreau să marchez cât mai multe goluri”.

Bayern Munchen a câştigat în prima etapă pe terenul lui Inter Milano, scor 2-0, dar bavarezii au probleme mari în Bundesliga, acolo unde trupa antrenată de Julian Nagelsmann a înregistrat trei egaluri la rând şi ocupă doar locul 3 după şase etape, cu 12 puncte, cu două mai puţin decât surprinzătorul lider Union Berlin.

Bavarezii sperau într-un start lansat în ambele competiţii, mai ales că peste două luni va începe Campionatul Mondial din Qatar, acolo unde vor fi implicaţi mai mulţi jucători de la Bayern Munchen.

FC Barcelona, în schimb, înscrie pe bandă rulantă atât în La Liga, cât și în Liga Campionilor: în campionatul intern, doar egalul neaşteptat, 0-0, din prima etapă cu Rayo Vallecano, o ţine pe locul 2 (13 puncte după cinci etape), iar în Europa a făcut spectacol cu Viktoria Plzen (5-1).

În sezonul trecut al UEFA Champions League, cele două echipe au făcut parte tot din aceeaşi grupă: Bayern Munchen s-a impus în ambele meciuri cu FC Barcelona cu acelaşi scor, 3-0.

Înainte de această „dublă”, cele două echipe s-au întâlnit în sferturile de finală ale ediţiei 2019-2020: s-a jucat atunci, din cauza pandemiei, un turneu în Portugalia, iar rezultatul a intrat în istoria fotbalului: Bayern Munchen - FC Barcelona 8-2.

Superbet oferă cota 2,15 pentru ca Robert Lewandowski să marcheze în meciul Bayern Munchen - FC Barcelona.

Bayern Munchen vs FC Barcelona



Cotă 2.15


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol