Hannover 96 - St.Pauli, partidă contând pentru etapa a 2-a din 2.Bundesliga, se joacă, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 4 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

A doua rundă din 2.Bundesliga programează un nou meci de foc, lucru care confirmă că avem parte de o competiţie extrem de echilibrată.

Sezonul 2022-2023 continuă la finalul acestei săptămâni cu duelul Hannover 96 - St. Pauli, două contracandidate la promovarea în 1. Bundesliga.

Hannover 96, un club de tradiţie al Germaniei (înfiinţat în 1896), este la al patrulea sezon consecutiv în 2.Bundesliga (a retrogradat din prima ligă la finalul sezonului 2018-19) şi pare mai degrabă o echipă de mijlocul clasamentului, fără pretenţii la promovare, dar care nici nu a avut emoţii, în ultimii ani, cu retrogradarea.

A început cu stângul actuala stagiune după ce a pierdut, scor 1-2, în ultimul minut, partida din deplasare cu nou-promovata FC Kaiserslautern.

Hannover 96 a reușit câteva achiziții importante în această vară, printre care Derrick Kohn de la Willem II, un fundaş stânga adus pentru 500.000 de euro.

St. Pauli, a doua echipă de top din Hamburg, a debutat în schimb cu o victorie importantă, 3-2 acasă cu FC Nurnberg.

„Piraţii” au fost la un pas de promovare sezonul trecut, coborând de pe podium (locul 3 le asigura barajul) cu două etape înainte de final, astfel că obiectivul revenerii în 1.Budesliga rămâne valabil.

Din acest motiv, i-au adus pe bani mulţi pe fundaşii David Nemeth de la Mainz (2,3 milioane de euro) şi pe Betim Fazliji de la St. Gallen (1.5 milioane de euro).

În sezonul trecut din 2.Bundesliga, Hannover 96 a câştigat ambele meciuri cu St. Pauli, 1-0 acasă şi 3-0 în deplasare. Ultima victorie a „piraţilor” a avut loc pe 16 ianuarie 2021, 3-2 chiar acasă la „Die Roten”.

Superbet oferă cota 1,55 pentru ca ambele echipe să marcheze.

Hannover 96 vs St. Pauli



Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol