​Saburtalo Tbilisi - FCSB, meci contând pentru prima manşă a turului doi preliminar din Conference League, se dispută, joi, 21 iulie, de la ora 19:00.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1. Manşa a doua este programată joia viitoare, pe Arena Naţională din Bucureşti.

FCSB pleacă favorită în meciul din Georgia, iar oficialii clubului din Berceni susţin că au tras toate învăţămintele după catastrofa de anul trecut, când echipa părăsea competiția în această fază, eliminată de Şahtior Karagandî (Kazahstan), după loviturile de departajare.

Saburtalo Tbilisi a terminat ultima ediţie de campionat pe locul 5, dar s-a revanșat în Cupa Georgiei, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0 (în cei 22 de ani de existență a clubului, a câștigat un titlu de campioană, în 2018, două Cupe ale Georgiei și o Supercupă).

Georgienii își desfășoară meciurile de acasă pe Stadionul „Mikheil Meskhi”, care are o capacitate de 24.680 de locuri.

Saburtalo Tbilisi a ieșit în evidență la finalul sezonului 2014-2015, când a promovat în prima ligă din Georgia, iar trei ani mai târziu a câștigat în mod surprinzător titlul de campioană.

FCSB, fără titlu în România de şapte ani, a ratat startul în noul sezon din SuperLiga, remizând pe Arena Națională cu nou-promovata „U” Cluj, scor 1-1.

Gigi Becali a anunțat că fundașii laterali din primul meci de campionat vor „dispărea” din echipa de start, astfel că antrenorul Anton Petrea va fi obligat să facă mai multe modificări în primul „11”.

Saburtalo Tbilisi a ajuns în turul doi preliminar din Conference League după o „dublă” dramatică cu Partizani Tirana.

Albanezii au câștigat meciul tur din Georgia cu 1-0, dar adversarii s-au impus în retur cu același scor, fiind nevoie de lovituri de departajare pentru stabilirea echipei calificate.

În schimb, FCSB intră în competiţie direct în această fază. Câştigătoarea înfruntării dintre Saburtalo Tbilisi şi FCSB va juca în turul trei preliminar cu învingătoarea „dublei” dintre Vikingur Gota (Insulele Feroe) şi Dunajska Sreda (Slovacia).

Superbet oferă cota 1,62 pentru o victorie a celor de la FCSB.

Saburtalo Tbilisi vs FCSB


2
Cotă

1.62

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol