Campioana CFR Cluj tremură pentru al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Avansul astronomic din sezonul regular s-a "topit" după înjumătățirea punctelor și a intrat și mai tare la apă ca urmare a rezultatelor din play-off.

Pontul zileiFoto: Profimedia

În etapa a 6-a, duminică, 24 aprilie, de la ora 19:00, ardelenii se deplasează pe stadionul "Anghel Iordănescu". S-a intrat în partea a doua a play-off-ului, un mini-retur de 5 runde.

Campionatul s-a încins odată cu victoria FCSB-ului în Gruia, scor 1-0. Reușita lui Octavian Popescu a bulversat calculele în fruntea ierarhiei și a deschis porțile speranței atât pentru FCSB, dar și pentru CS Universitatea Craiova.

La finalul jocului contra bucureștenilor, Dan Petrescu s-a luat de arbitraj, dar n-a suflat o vorbă despre forma deplorabilă a echipei sale. Alibiurile n-or să mai țină de cald la jocul cu Voluntari, când doar victoria contează.

Problemele se tot adună la CFR. Plecat de la echipă, portarul Giedrius Arlauskis a reclamat clubul la FIFA pentru neachitarea unei sume de 500.000 de euro. Cum "gaura" financiară în care se află clujenii este semnificativă, orice litigiu provoacă neliniște.

"Nu ne sperie FCSB. Și ei au meciuri grele și poate vor pierde puncte", a spus Mario Camora, liderul vestiarului la CFR. Ardelenii au jucat miercuri cu Dinamo Kiev un amical umanitar. S-a terminat 0-0, dar și de această dată, Petrescu a urlat la arbitru!

FC Voluntari n-are nimic de demonstrat în campionat, urmând să tragă tare în Cupa România. Ilfovenii au învins-o cu 2-0 pe FC Argeș în turul semifinalelor și simt că vor evolua cu trofeul pe masă.

Dan Petrescu are ceva adversități de înfruntat din tabăra opusă. Igor Armaș a jucat în Rusia, la Kuban Krasnodar, avându-l antrenor pe Dan Petrescu. Înainte, tehnicianul l-a testat pe moldovean. "Nu desface geanta cu echipament, poate pleci repede înapoi", a povestit Armaș cum l-a întâmpinat "Bursucul".

În luna aprilie, Voluntari a câștigat cu Farul (1-0) și a pierdut cu FCSB (0-4) și cu FC Argeș (0-1). Locul 3 este departe, la 9 puncte. Voluntari a pierdut ultimele 3 jocuri directe contra trupei ardenele. De două ori a cedat cu 0-1, iar o dată cu 1-3.

Superbet oferă cota 1.77 pentru 2 Final (victorie CFR Cluj).

FC Voluntari vs CFR Cluj
Cotă
2 Final (victorie CFR Cluj) 1.77

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol