Derby-ul Grupei D din Liga Campionilor la fotbal se joacă marți, 7 decembrie, în capitala Spaniei, între formațiile Real Madrid, liderul din LaLiga, și Inter Milano, campioana din Serie A, începând cu ora 22:00.

Pontul zileiFoto: Profimedia

În Grupa D, înaintea ultimei etape, locurile de Ligă sunt deja atribuite.

Rămâne de tranșat doar ordinea în care echipele vor ajunge în primăvara europeană.

Real Madrid (12p), Inter Milano (10p) urmează să stabilească în duel direct cine este mai tare, rezultat în funcție de care spaniolii și italienii vor urca în optimile de finală.

Moldovenii de la Sheriff Tiraspol (6p) vor continua, surprinzător, în Liga Europa, iar vicecampioana Ucrainei, Șahtior Donețk (1p), părăsește actualul sezon al cupelor europene, indiferent de scorul din runda finală.

Campioanei din Serie A doar victoria îi servește la Madrid pentru a ocupa la final prima poziție în grupă.

Italienii n-au uitat frustrarea care i-a cuprins după meciul-tur, în care portarul belgian Thibaut Courtois a fost eroul jocului cu paradele sale.

Golul brazilianului Rodrygo, din minutul 89, a decis un meci dominat de milanezi, dar adjudecat nesperat de vizitatori.

Italienii au acuzat nedreptatea destinului, iar acum speră că ocaziile de la Milano se vor răzbuna.

Real are și soluția egalului pentru a termina în vârful grupei, dar un club de talia Madridului nu se poate baricada rușinos în apărare, mai ales că va evolua în fața propriilor suporteri.

Ultima repetiție a fost cu folos pentru Inter, victorioasă sâmbătă pe "Olimpico", 3-0 (goluri Cahlanoglu, Dzeko și Dumfries) cu AS Roma, echipa lui Jose Mourinho.

În replică, Realul s-a impus pe un teren dificil, în Țara Bascilor, 2-0 cu Real Sociedad (goluri semnate de Vinicius și de Jovic).

"Los Blancos" au ajuns la 8 victorii consecutive (La Liga plus Liga Campionilor).

În Italia, doar scorul a fost strâns, însă ocaziile n-au lipsit deloc, mai ales pe atacul gazdelor.

A fost un meci aprins, de o calitate și un ritm excelente, iar rețeta se poate repeta la returul din Spania, mai ales că ambele formații arată poftă de gol.

La Superbet, pariul 0-3 total goluri în meci are cota 1.52.

Real Madrid vs Inter Cotă
0-3 goluri în total în meci
1.52

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol