Bayern Munchen a intrat în posesia fotoliului de lider în Germania și poate naviga liniștită prin Grupa E a Ligii Campionilor. După 3-0 cu Barcelona, în Spania, la Munchen vine, jumulită, Dinamo Kiev, campioana Ucrainei.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Bavarezii au 8 victorii la rând în care au înscris de fiecare data de cel puțin 3 ori. În urma acestor succese strălucitoare, un 1-1 de reacomodare cu Bundesliga, în prima rundă.

Robert Lewandowski și-a reluat obiceiul de a rupe porțile adverse. Dacă se respectă linia ultimelor meciuri, pariuri certe sunt că polonezul va înscrie cel puțin o dată, iar Bayern Munchen va avea cel puțin 3 goluri marcate la final.

Dinamo Kiev este prima în Ucraina, cu 25 de puncte în 9 runde. La mijlocul săptămânii trecute, dinamoviștii lui Mircea Lucescu au încasat un nemilos 3-0 de la Șahtior Donețk.

Meciul s-a lăsat cu polemică. Italianul Roberto De Zerbi s-a rățoit la „Il Luce”: „Nu accept să-mi dea lecții morale”. Apoi, a urmat o victorie cu o formație mică. Rămâne de văzut adevărata față a kievenilor.

Bayern Munchen vizează primul loc în grupă, în timp ce Dinamo Kiev speră să o depășească pe Benfica, în compania căreia a remizat, 0-0, în prima rundă, și să prindă Barcelona în cea mai slabă formă posibilă.

Dacă a putut Greuther Furth să-i dea gol campioanei Germaniei la finalul săptămânii trecute, poate face asta și o echipă precum Dinamo Kiev.

Pronosticul că ambele formații vor înscrie are cota 2,07 la Casa Pariurilor.