​FIA (n.r. Federaţia Internaţională de Automobilism) a hotărât că nu există niciun conflict de interese în ceea ce-l privește pe Toto Wolff, șeful echipei de Formula 1 a celor de la Mercedes.

Toto Wolff, seful celor de la Mercedes F1 TeamFoto: DPPI / AFP / Profimedia

Toto Wolff, șeful Mercedes, a scăpat de acuzația pentru conflict de interese

„După ce a revizuit Codul de conduită şi politica în privinţa conflictelor de interesele a Formula One Management (FOM - n.r. societatea deţinătoare a drepturilor comerciale ale Formulei 1) şi a confirmat că există măsuri de protecţie adecvate pentru a atenua orice conflict potenţial, FIA consideră că sistemul de gestionare a conformităţii al FOM este suficient de robust pentru a preveni orice dezvăluire neautorizată de informaţii confidenţiale.

FIA confirmă că nu există nicio anchetă în curs pe probleme de etică sau disciplină care să implice pe cineva”, a precizat FIA într-un comunicat de presă.

Întregul scandal i-a vizat pe Toto Wolff (șeful Mercedes F1 Team) și pe Susie Wolff. Soția oficialului din F1 este director general al F1 Academy, competiţia feminină administrată de FOM (n.r. Formula One Management).