Mai mulți piloți tineri din Formula 1 vor cu orice preț locul lui Sergio Perez la RedBull Racing, iar Christian Horner, șeful echipei, susține că există anumite condiții care trebuie îndeplinite pentru ca Max Verstappen să nu aibă un nou coechipier.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși Sergio Perez a avut evoluții solide anul acesta în Formula 1 și se află pe locul doi în clasamentul piloților, mexicanul nu are locul asigurat la RedBull și după expirarea actualului contract.

Pierre Gasly, Yuki Tsunoda sau Alex Albon teaptă orice mișcare greșită a lui Perez, iar Christian Horner este interesat de evoluțiile acestor piloți tineri.

Christian Horner susține că Sergio Perez poate pleca de la RedBull dacă nu dă randament în Formula 1

În condițiile în care Sergio Perez nu performează la standardele RedBull, vor exista mereu piloți tineri dispuși să-i ia locul, mai ales că pilotul mexican a ajuns la 32 de ani.

„Desigur că putem oricând să ne gândim la un nou pilot în condiții în care, pentru un motiv sau altul, Sergio Perez nu are performanțele scontate.

Dacă vom semna un nou contract cu Perez, piloți ca Pierre Gasly sau Alex Albon vor fi extrem de frustrați.

Trebuie să îi ținem aproape de Formula 1 și să le monitorizăm performanțele pentru că sunt talentați.

Sergio nu va deveni mai tânăr, are 32 de ani și probabil este ultimul contract pe care-l va semna cu RedBull” - Christian Horner.

Sergio Perez a semnat recent un nou contract pe doi ani cu RedBull Racing, dar nimic nu este garantat pentru pilotul mexican după expirarea înțelegerii, potrivit Marca.com.

Pentru „Marele Circ” urmează în acest weekend celebra cursă de la Silverstone, duminică de la ora 17:00 (ora României).