Locul lui Sergio Perez în echipa RedBull Racing este vânat de mai mulți piloți. Dintre ei, Yuki Tsunoda (22 de ani) a declarat tare și răspicat că vrea să fie coleg cu Max Verstappen.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sergio Perez a avut evoluții solide anul acesta în Formula 1 și se află pe locul doi în clasamentul piloților.

Deși mai are contract cu RedBull până în 2024, Sergio Perez este „vânat” de Pierre Gasly, Yuki Tsunoda sau Alex Albon pentru al doilea loc de pilot în echipa austriacă.

Yuki Tsunoda îi vrea locul lui Sergio Perez și își dorește să evolueze alături de Max Verstappen la RedBull

Gasly și Tsunoda au avantajul că sunt piloți la Alpha Tauri, echipă care face parte din aceeași organizație cu RedBull Racing, conform Marca.com.

Japonezul Tsunoda a declarat clar că vrea să fie coechipier în viitor cu Max Verstappen și își dorește ca într-o zi să cucerească titlul în Formula 1.

„Vreau să fiu campion mondial. Ar fi un lucru bun să concurez cu Max. El este cel mai bun din Formula 1 la acest moment și te poate ajuta mult.

Ar fi foarte bine să pot fi coechipier cu el și vreau să-mi îndeplinesc visul de a cuceri titlul mondial. Prin urmare, va trebui să-l înving la un moment dat. Asta m-ar face să mă simt printre cei mai buni piloți din Formula 1.

Îl admir pe Verstappen și sper să fim coechipieri în viitor” - Yuki Tsunoda.

Cea mai bună clasare a lui Tsunoda în actualul sezon al Formulei 1 a fost la Emilia Romagna, Italia (locul șapte).