Brazilianul Felipe Massa, pilotul celor de la Ferrari, considera ca in sezonul care va incepe pe 16 martie spaniolul Fernando Alonso nu va mai conta in lupta la varf, monopostul Renault fiind mult mai slab decat cel McLaren pe care a concurat anul trecut.

"Cand ma uit la pilotii care vor concura in noul sezon de Formula 1, cred ca cele mai multe sanse de castig le au Lewis Hamilton si Kimi Raikkonen. Despre Alonso pot sa spun ca era periculos anul trecut, cand beneficia de o masina buna. Acum nu il vad ca un adversar pentru ca nu are un monopost la fel de competitiv", a precizat Massa.

Facand referire la planurile sale in legatura cu sezonul care sta sa inceapa, pilotul Scuderiei a mai precizat :"Sunt multumit 100% de noua masina Ferrari, in care ma simt confortabil. Am ca obiectiv castigarea titlului mondial si trebuie sa marturisesc ca sunt incantat de rezultatele pe care le-am inregistrat in teste".

Felipe Massa a incheiat sezonul trecut pe locul patru in clasamentul general al pilotilor, dupa Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton si Fernando Alonso.